Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiapoiu

plamienie implacyjne

Polecane posty

Gość gosiapoiu

kochalam sie z facetem doscyc ostro i ranio na wkladce zobaczyłam plamke rozowa taka widoczna czy moglo byc to plamienie implacyjne? z gory dziekuje za odpowiedzii

Gość gosiapoiu
pomoze ktos?

Gość gość
zalezy ile minelo od wspolzycia

Gość gość
Ja mialam takie plamienie. Od razu wiedzialam ze to "to", bo nigdy wczesniej tak nie mialam a staralismy sie o dziecko. Niestety ciaza biochemiczna. W drugim cyklu tez mialam takie plamienia, tez wiedzialam ze to implatacyjne i za kilka tyg mam termin :)

Gość gość
od wspołzycia mineło z 8-9 dni

Gość Lena8307
Witajcie Dziewczyny Napiszcie proszę co o tym myślicie. Staramy się o dziecko od 3 m-cy. To byłaby moja II ciąża (pierwsza szczęśliwa ). Ostatni okres miałam 8 sierpnia. Od dwóch miesięcy miałam cykl 25-cio dniowy. Wczesniej 28-io dniowy (prawie co do godziny regularny). Jeśli przyjąć, że cykl 25 dniowy to owulację powinnam miec ok 18 sierpnia. Jeśli 28 dniowy to 21 sierpnia. Od piątku plamie. Jest to kilka kropel na dzień dosłownie raz brązowych raz rózowawych. Czuję straszny metaliczny posmak w ustach od wczoraj. Piersi bardzo nabrzmiałe i bolące (bardziej niż przed typowym okresem). Boli mnie brzuch, ale to raczej taki ból jak pamiętam przy pierwszej ciązy skurczowy w jednym miejscu, częściej po prawej stronie tez kłucie aniżeli ból jak przed typowym okresem całego brzucha. Boli mnie też odcinek krzyzowy kręgosłupa. Od tygodnia mam stan podgorączkowy ale nie mam do czego tego porównywać bo nie obserwowałam swojego cyklu nigdy. Zrobiłam test wczoraj - negatywny. Dzisiaj rano- negatywny. Jesli przyjąć cykl 25 dniowy to dzisiaj powinnam dostać @ a jesli 28 dniowy to piątek. Miałabym nadzieję, ale czy to plamienie chociaż skąpe bardzo to nie za długo jak na implatancyjne? Nie miałam takich rzeczy w I ciąży. Kiedy test powtarzać? Mam jednak nadzieję, że niedługo do Was dołaczę na "stałe" jako już oczekujaca ...