Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozliwa ciaza

Polecane posty

Gość gość

23 wrzesnia dostałam okres, trwał 7 dni... dziś rano był sex partner nie zdążył wyjąć i troszke spermy zostało we mnie... myslicie,ze moge byc w ciązy? było, to rano a wieczorem bylismy na imprezie wypilsmy alkohol..

Gość gość
A jakie masz cykle długie i czy regularne?

Gość gosiapoiu
a czy to mozliwe wspołzyłam z chłopakiem po okresie i caly czas uprawiamy sex i w poniedziałek uprawialismy ostry sex a na 2 dzien rano zauwazylam plamke rozowa na wkladce czy moglo byc to plamienie implatacyjne

Gość gość
gosiapoiu -po dwóch dniach od seksu nie ma mowy o żadnej implantacji -zbyt wcześnie. Raczej to efekt zbyt ostrego seksu.

Gość gosiapoiu
od okresu mineło juz z 15 dni

Gość gość
okres trwa 7 dni raczej regularne

Gość gość
jeśli współżyjesz to zawsze jest możliwość ciąży - nawet jak się stosuje antykoncepcję, a co dopiero jak jej nie stosujecie.

Gość gość
Autorko! Pytanie brzmiało jak długie masz cykle miesiączkowe a nie ile trwa okres. Cykl miesiączkowy trwa od pierwszego dnia okresu aż do dnia poprzedzającego okres. Sama długość krwawienia nie jest tak istotna.

Gość gość
SZCZYT DNI PŁODNYCH;p MASZ DUŻE SZANSE

Gość gość
No wcelowaliście idealnie w sam środek dni płodnych. Możliwość jest spora.

Gość gość
Dziewczyny, przepraszam że zmieniam temat, ale widze ze tu jestescie dosc aktywne. ! Pomóżcie!!! Nie chce szczegółowo pisać o tym co mnie spotkało, czyli o łyżeczkowaniu 5 sierpnia smutas.gif Kolejna @ dostałam 3 wrzesnia... wczesniej cykl trwał ok 30-31dni... Kochalismy sie w dni płodne....W czwartek powinnam dostac @ i nie dostałam, zrobilam test i był negatywny... Dzis @ rowniez nie dostalam. Mierzylam temp w pochwie i wynosi 37,4... jednak nigdy tego nie robilam, wiec nawet nie wiem jaka powinna byc smutas.gif Co o tym sadzicie? Nie mam zadnych bolow jak przed @ ani jak w spodziewanej ciazy..... pomozecie?

Gość gość
najlepiej chyba zrobic hcg

Gość gość
idź na beta hcg albo odczekaj i powtórz test.

Gość gość
Boje sie porażki.... :( chciałabym miec dziecko... niestety tylko ja :(

Gość gość
Ja kochalam sie z partnerem rowniez w dni plodne, jestem w trakcie czekania na @.Dostalam jakies plamienia i sama zastanawiam sie co to.. Ty masz troche lepiej bo juz po terminie @. Test robilas w czwartek?

Gość gość
Idź do lekarza... ja poprzednio dostalam plamienia i myslalam ze to poczatki @, za jakis czas zrobilam tes, pozytywny, poszlam do lekarza... niestety ciaza sie nie rozwijala, zrobili mi zabieg :( Test tak, zrobilam w czwartek, bo tak powinnam dostac @ niestety byl negatywny :( a @ ciagle brak....

Gość gość
Ile Ci te plamienia trwaly? Moze poczekaj jeszcze troszke.Czasem sie zdarza ze w dniu @ test jest negatywny a kilka dni pozniej II kreseczki

Gość gość
Długo trwały 7-9dni... nie brałam sobie tego do głowy ponieważ test wyszedl pierwszy negatywny, wiec czekalam na @.... być może masz plamienia implatacyjne, zarodek sie zagniezdza :-) a kiedy powinnas dostac @? Wiem ze czasem testy nie pokazuja ciazy i tak bym chciala...

Gość gość
@ powinnam dostac ok.14-16. Ale gdyby to byly oznaki zblizajacej sie @ to bolal by mnie brzuch i piersi.A tak nie jest. Bardzo prawdopodobne ze wspolzylismy w dzien owulacji dlatego mam taka duza nadzieje. Jednak plamienia sa od soboty wieczorem dlatego sie niepokoje. Bedzie dobrze :) Poczekaj moze jeszcze kilka dni i wtedy zrob kolejny test. Lub odwaz sie i idz na hcg. Wczesniej tez myslalam o hcg.Bo skoro mam plamienia i moze byc to plamienie implantacyjne to we krwi powinni juz wykryc.Ale tez sie boje ze to falszywy alarm

Gość gość
Ja wiem, że dla mnie to ostatnia szansa.... mam faceta, którego kocham, ale on nie chce dziecka :( i wiem, ze jesli teraz nie bede w ciazy to juz nigdy nie bede :( jemu nawet przyszedl pomysl zeby zrobic wazektomie sobie :( ja bardzo cierpie z powodu poronienia... i chcialabym zeby teraz sie udalo :)

Gość gość
Powiedz mu ze bierzesz tabletki antykoncepcyjne to moze bedzie spokojniejszy. Male klamstwo ale moze sie udac. Sprobuj jeszcze test zrobic

Gość gość
nie uwierzy... wie jak bardzo chcialabym miec te dziecko :( chyba powinnam wybrac sie po test... boje sie porazki :(

Gość gość
Ty masz troszke lepiej bo jestes juz po terminie @ i mozesz zrobic test. A ja musze jeszcze czekac. Skocz po test, zrob i daj znac jak poszlo

Gość gość
Ok... dam znac, tez daj