Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upokorzona na maksa

Poprosiłam by wsadził w drugą dziurkę to nazwał mnie dziwką

Polecane posty

Gość upokorzona na maksa

i od piątku się do mnie nie odzywa :( Dlaczego taka reakcja u chłopaka ? Jak jest w waszym przypadku ? Lubicie seks analny czy oburza was prośba partnera/ki ?

Gość gość
najwyraźniej jesteś d****ą skoro najbliższa osoba tak cię nazywa

Gość gość
ja bym ci jeszcze z liścia zasadził :classic_cool:

Gość gość
Może jest księdzem ? :)

Gość gość
może nie miał ochoty ryzykować zarażenia się twoimi bakteriami kałowymi

Gość gość
" gość ja bym ci jeszcze z liścia zasadził :classic_cool:" nie można tego ująć lepiej a Ty autorko tematu - czym się kierowałaś "modą" ? czy( klasyczne ;) ) kochanie się z ukochaną osobą to już przeżytek

Gość gość
Nie wszyscy lubia w d**e ale jedni potrafia zareagowac normalnie, inni nie. Jesli nie jestes d****a to zrozum to tak ze brzydzil sie twojego tylka bo ma wielkie mniemanie o sobie. To pewnie jakis zadufany palant.

Gość Slejp
Może srałaś wcześniej

Gość gość
jesteś zasraną dziffką i tyle, miał rację

Gość gość
Jestes tania k***a ot co

Gość gość
dałabyś doopy każdemu i to za darmo a jeszcze syfem mogłabyś zarazić

Gość gosc gosc
ludzie o takich rzeczach sie gada wczesniej co kto lubi a co nie a pozniej wychodziz ze d****a heh

ja myślę, że powinnaś to zgłosić do Strasburga. obraził Twoją świętość, preferencje seksualne, a Ty jesteś wyzwoloną uświadomioną kobietą i zansz swoje seksualne prawa. to pewnie j****y katol, prawik albo kastrat. jak można mieć takie opory w XXI wieku:O

Gość Lukas00030
Co za p***y ! sami impotenci i c***y tylko ubliżać potrafią a sex tylko po bożemu i przy zgaszonym świetle. Żenada !

Gość gość
o i oto pojawił się pierwszy obrońca kryptopedau chowany na p***o, pozdrawiamy twoje obleśne rozepchane doopsko i życzymy abyś srał pod siebie i z powodu hemoroidów na nie nie usiadł

Gość Lukas00030
a co Ci do tego, że jestem kryptopedałem? a z hemoroidami już sobie ludzkość poradziła, niech Cię o to nie boli Twoje słodkie kakaowe oczko:) 👄

Gość Lukas00030
Sami życzliwi ludzie. A Ty zapewne miałeś\aś jakieś przykre doświadczenie chyba że tak Cię boli to że ktoś wspomniał o analu, nawet nie trzeba się domyślać jakie. A to że wspomniałem o analu nie znaczy że jestem zwolennikiem tego rodzaju zabaw i nie podszywaj się frido pod mój nick.

Gość gość
A mój facet jest zawsze wniebowzięty,jak wypinam swój tyłeczek.

Gość gość
Jeszcze sam bedzie się prosił

Gość gość
Zdziwi się jak znajdziesz innego,takiego co zrobi to z chęcią.

Gość tomek113324
hm.. kazdy lubi to co lubi , a jak byscie skomentowali : wypiela sie pod prysznicem wsadzilem jej w tylek i zrobilem siusiu ;-) oboje nas to podniecilo, sam sobie wsadzilem stozek w tylek a ją posuwalem raz w jedna dziurke raz w druga , tak pozatym nigdy nikomu bym sie nie przyznal do tego ale tutaj moge sie troszke podzielic . uwielbiam jej lizac obie dziurki a po analu konczyc na buzce-bezcenne uczucie . pozdrawiam wszystkie kobiety uwielbiajace anal

Gość gość
mam wrazenie, ze na tym forum sa ludzie albo to jakas jedna osoba ktore za wszelka cene stara sie zniesmaczyc ludzi do analu, badz trojkatow moze to jakas katolicka bojowka? ale mysle ze powstaja tematy, specjaline prowokacyjne gdzie w odpowiedziach pojawiaja sie wulgarne, potepiajace komentarze albo historie ktore zniechecaja kobiety do takich zachowac bo opisywane historie nie sa przyjemne i ten temat jest takim idealnym przyklade, chcialam analu, facet nazwal mnie d****a i komentarze, ty szmatu, k***o itd nie wydaje mi se zeby to mialo jakies przelozenie na zycie raczek jakas c***a zachowa sie tak jak w tym temacie facet nie jest warty kobiety z ktora jest nawet jesli nie chce tego robic, nie nazwie tak swojej kobiety ktora przeciez kocha, to sie kupy nie trzyma!