Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet zarabiający 1200 zł na rękę ma szanse na dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

czy jest takim samym zerem jak bezrobotny?

Gość gość
no śmiało, nie macie zdania?

Gość gość
brawa dla pierwszego odwaznego! Masz zdanie? Napisz.

Gość gość
Kazdy ma szanse:d nie rozumiem Was, znam mase bezrobotnych z drugimi polowkami.

Gość gość
A ty powaznie z ta dziewczyna,bo z takim dochodem to lipa.Lepiej kup sobie chomika.

Gość gość
Kurcze nie wiem po co się pytasz. Rozumiem, że to poczatek twojej pracy. Pewnie, że masz szanse. Choć niektóre dziołchy rzeczywiście zaczynają od chłopa co zarabia 3,5k na rękę. http://cur.lv/3xlfo

Gość gość
tak chomik uratuje ci zycie :D ;

Gość gość autor
poważnie - niepoważnie. Jestem bezrobotny i zastanawiam się czy warto szukac pracy. Wyższej pensji nikt mi nie zaproponuje.

Gość gość
Mężczyzna ma być zaradny życiowo, dbać o swoją kobietę i zapewnić jej bezpieczeństwo. Jeśli to potrafisz - masz szansę. Co do wysokości zarobku - może świadczyć o tym, że jesteś zaradny, gdyż masz pracę, wprawdzie mało płatną, ale zawsze.

Gość gość
na zbieraniu puszke lipiej wyjdiesz

Gość gość autor
no ja własnie zbieram puszki, złom i butelki. I mam z tego w miesiącu więcej niż te 1200. Tylko, że złomiarz nie jest widziany przez dziewczyny jako dobry kandydat do randkowania bo grzebie w smietnikach.

Gość gość
szanse jakies tam sa wiekszosc ludzi w Polsce takie mizerne pensje zarabia i nie masz sie czego wstydzic to nie twoja wina a panstwa ! Wiadomo kobiety to hipokrytki i materialne istoty nie kochaja wbrew ale za cos powodzenia !

Gość gość
Oczywiście ze ma. Chłopak mojej siostry chronicznie nie ma kasy. Czasem jest tak zle ze nawet na bilet nie ma. I jakoś są razem

Gość gość
1200 tygodniowo, to nie jest zła pensja. Już nie przesadzajcie.

Gość nanoios
facet młody oceniany jest przez kobiety nie po zarobkach ale po swoim potencjale do zarabiania, facet w średnim wieku jest oceniany po zarobkach, a facet starszy po majątku, który zgromadził ...

Gość Różowy Misiek z Dużym
miłość męsko-męska jest wolna od materializmu

A czy tylko kasa w życiu sie liczy, dziewczyna tez cos tam zarobi i na swoje życie macie ... z reszta czy Np dziewczyna poznajac kogoś pyta sie ile zarabia ?

Gość gość
szanse masz ale i tak cie zostawi jak znajdzie kogoś lepiej zarabiającego kobiety są interesowne.

Gość gość
kobiety nie są interesowne tylko potrzebują czuc się bezpiecznie. no nie wiem czy z tym 1200... może sie nie chcwal od razu ile zarabiasz xD

Gość gość
szanse masz ale i tak cie zostawi jak znajdzie kogoś lepiej zarabiającego kobiety są interesowne.

Gość kasiasty babsztyl
Drogi posiadaczu 1200 zł. Jeżeli jesteś WYKSZTAŁCONY, elokwentny i rozmowny to ja Cię wezmę od razu :P A jak jeszcze ekstrawertyk to już cudo. Mam słabość do rozmownych i dowcipnych wykształciuchów nawet jeśli są gołodupcami :P Intelekt i urok osobisty mężczyzny są NIE-SA-MO-WI-TYM afrodyzjakiem no ale tego się już nie kupi za żadną kasę. Zresztą byłam raz z takim inteligentem-gołodoopcem i było spox dopóki se głupszej a ładniejszej nie znalazł :P

Gość gość autor
witam ponownie :) Niestety nie jestem posiadaczem tysiąca dwustu wypracowanych uczciwie. Nie dokładam się do Waszych rent, emerytur, czy na co tam jeszcze robią ludzie pracujący. Nie pracuję - nie znam się. Z podatków płacę tylko VAT i akcyzę. Jak już pisałem wyżej: zbieram złom i surowce wtórne, z czego mam w miesiącu trochę więcej niż najniższa krajowa. A jak mówicie nie sumy, kwoty świadczą o zaradności, a jego umiejętność znalezienia i utrzymania posady. Tej umiejętności nie posiadam. Jestem wykształconym, dowcipnym ekstrawertykiem. Jednak moje wykształcenie przeszkadza mi w znalezieniu byle jakiej pracy ("z pańskim wykształceniem nie będzie się panu chciało u nas pracować" - zgadnijcie ile razy coś takiego słyszałem), a na pracowników w moim wyuczonym zawodzie nie ma zapotrzebowania. Czy taki ktoś jak ja ma szanse na dziewczynę? Moja uroda to 4/10

Gość kasiasty babsztyl
A umisz może na gitarce grać lub śpiewać lub tańcować? No bo patrz I TAK I TAK masz źródło dochodu niekonwencjonalne i 10 h przepisowo za biureczkiem nie wyrabiasz i tak :P Możemy razem podróżować przez Europę i zarabiać na życie jako wędrowni aHtyści żebracy :P Wolność, SAMOregulowany czas pracy, niekonsumpcyjny styl życia, każdy dzień zaskoczy nas nowym otoczeniem :P Co Ty na to? :D:D:D

Gość gość autor
a ja na to jak na lato ;) Masz prawo jazdy i samochód? Jeśli tak, to możemy w trasę ruszyć nawet jutro. Tak się składa, że umiem się posługiwać gitarą. Może omówimy szczegóły w innym miejscu, żeby ludzie nie czytali? Podaj mejla :)

Gość ktosiazosia
za 1200 to idź walić sobie do kibla!!!

Gość gość autor
a dlaczego do kibla? Mogę przecież walić konia w swoim wygodnym łóżku.

Gość gość
Teraz się zastanów autorze, co byś zrobił jak byś trafił na taką "ktosiezosie", czasem lepiej być samemu, bo można nieźle wdepnąć.

Gość gość autor
ktosiazosia to przykład typowej kafeterianki, typowej kobiety - materialistki. Olewam takie panie, wiem, że u nich jestem bez szans i zadnych szans od nich nie oczekuję. Gardzę. Za to Kasiasty Babsztyl ciekawie pisze. Szkoda, że przyszła, sprowokowała, narobiła nadziei i uciekła. Może jeszcze wróci?