Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mlodszy partner

Polecane posty

Gość gość

Witam Was. Chciałam poruszyć temat kiedy to mężczyzna jest młodszy od kobiety, tak jak w moim przypadku-ja mam 23 lata, a on 19, z tym, że on jest na tyle dojrzały, że nie dorównuje niektórym 30 latkom. Pochodzi z dobrej rodziny, jest cudowny charakterem, bardzo go kocham praktycznie odkąd się poznaliśmy(czyli prawie rok). Moi znajomi z początku dziwnie reagowali na tą wiadomość, ale kiedy się do niego przekonali nic już mi nie mówili na ten temat, bo przecież nie wiek ma znaczenie, przynajmniej dla mnie. Jedynie moja mama ma ciągle z tym problem, macie jakieś sposoby żeby się do niego przekonała. Mój facet jest wspaniały, już tyle razy był u nas w domu ale mojej mamie jakby tylko jego wiek przeszkadzał...z tego powodu jest mi przykro, znacie takie sytuacje? jak temu zaradzić.

Gość panimm36
zyczę wam powodzenia, jak napisałaś, nie wiek się liczy tylko "to coś". to nie jest wielka różnica zwłaszcza, że jak piszesz jest dojrzały psychicznie, są starsze przypadki, moja znajoma wyszła za 6 lat młodszego. a mama go zaakceptuje z czasem bo nie będzie miała innego wyboru.

Gość gość
4 lata w tą czy drugą stronę nie robi różnicy. Sam miałem kobietę 5 lat starszą (z 3 z przodu) i nikomu to nie przeszkadzało. Powodzenia

Gość marta44
zycze wam powodzenie bo to nie różnica, tobie pewnie chodzi o to ze mamie nie pasuje, po prostu przywyknie. to tylko 4 lata a nie 20 jak niektórzy potrafią.

Gość gość
ja bym się w takim związku źle czuła, jak stare próchno

Gość gość
Dziwna mentalność... Jak facet starszy o 20 lat to wporzo, ale jak kobieta o 5 to już problem.