Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy fototapeta odchodzi od sciany

Polecane posty

Gość gość

Ludzie pomozcie co robic. Przyklejalam dzis fototapete, taka duza na cala sciane. Tajpierw bylo wszystko dobrze, choc w niektorych miejscach pojawialy sie pecherzyki powietrza. Teraz pod wieczor w kilku miejscach sie poodklejala, zeszla stara farba co byla pod nia i przykleila sie do tej fototapety:( Nie wiem co robic, da sie to jakos uratowac jeszcze? Czy trzeba bedzie zdzierac:(

Gość gość
nie przygotowałaś ściany albo kiepski klej kupiłaś

Gość gość
To chyba farba jakaś lipna była, klej się przecież trzyma, to farba odłazi od ściany! :P

Gość dekorator
zle przygotowana powierzchnia. zmarnowana fototapeta. Klej rozpuscil farbe i masz problem. musisz zrywac, a przynajmenij ten odcik ktory odeszedl. i kupic nowy, ale wczesnije przetrzyc doladnie stara farbe papaierem scierym i posmaruj gruntem.

Gość gość
było kupić od kogoś, kto Ci doradzi jaką wybrać i czym kleić np.http://dcol.pl/. Ja mam spokój, nic się nie odkleja, a wisi dwa lata.

Gość gość

Od siebie mogę dać namiar na sklep fototap.pl. Mocne fototapety jeśli chodzi o sam materiał, nie sprzedają jakiś cienkich papierowych oklein które już podczas nakładania na ścianę będą się rozrywać. Ciekawe grafiki, efektowne 3D, rozmiary XXL, można sobie dobrać motyw do każdych wnętrz.