Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odbiór paczki przez paczkomaty

Polecane posty

Gość gość

Jeśli zakupię coś z własnego konta na allegro, wpłaty dokonam przelewem tradycyjnym na poczcie i każę wysłać przesyłkę na paczkomat, to nikt nie będzie wiedział że coś kupiłam i kiedy?

Gość gość
Możesz zamówić też kurierem albo pocztą, poza sprzedawcą nikt nie będzie widział, że kupiłaś wibrator. Po co cudujesz z paczkomatami? :O

Gość gość
tak, właśnie o to chodzi... To jaka jest odpowiedź na moje pytanie?

Gość pudzianteam
hahaha ja tez kupuje sobie sztuczna pochwe i tez przez paczkomaty:D

Gość gość
Wiem, że mogę kurierem, ale wolę paczkomaty dla 100% pewności. Poza tym, sklep w którym to kupuję, ma bezpłatną wysyłkę własnie przez paczkomaty.

Gość zyczliwa000000000000000000009
no nie ,nikt nie bedzie wiedział....TYLKO : 1.TY 2.kurier ktory to rozwozi 3.jego matka i zona ,bo zawsze sie pytają do kogo jedzie 4.sprzedający na allegro i jego wspolpracownicy paczkomat otwierasz kodem ktory ci wyslą SMSEM na twoja komorke ...wiesz? a jesli do twojej komorki ma dostep pól wsi...to trudno bedzie o deskrecję

Gość xPaTeRx
Wibratory to sprzęt dla dorosłych. Na allegro raczej NIKT CI NIE SPRZEDA.

Gość mmmmraaau7
to jak juz go wyprubujesz i bedzie fajny...to daj linka na allegro,tez se kupie :classic_cool: a kurier czy listonosz moze miec pieczątkę SEXszopu na pudelku....co nie? albo sie mu wlaczy i bedzie slyszal co wiezie

Gość gość
No właśnie, masz rację z tą pieczątką, dlatego wybrałam paczkomaty. xPaTeRx - jak to mi nikt nie sprzeda? Myślałam, że oni nie weryfikują wieku kupującego! To jak z tym w końcu jest?

Gość gość
Teoretycznie mają obowiązek sprawdzać wiek ale to tylko teoria w praktyce nikt tego nie robi kup dobre baterie, bardzo szybko wyczerpują :D

Gość gość
A mogą w jakiś sposób spróbować sprawdzić czy kupuje to osoba pełnoletnia? Mam 17 lat ale konto na allegro mam jako niby osoba pełnoletnia.

Gość martusssiax
lol a niby jak mieliby to sprawdzic skoro dostaja przelew tradycyjny i wysylaja paczke do bankomatow?:D proste ze nikt tego nie sprawdzi bo niby jak

Gość gość
i to sprzedającemu wystarczy, w razie czego zwali na alegro

Gość gość
ja czytalem kiedys w necie ze jakis 12 latek zakupil na allegro mnostwo wodki i papierosow i odebral wlasnie w paczkomacie xD dopiero rodzice wyciagneli od niego prawde jak to kupil i kto mu sprzedal

Gość gość
Czyli bez problemów powinnam kupić i mi przyślą na paczkomat, tak? Nikt mi wieku nie będzie weryfikował?

Gość gość
no tak, pod paczkomatem nikt nie stoi i nie sprawdza dowodów :) Nie jesteś jedyna, która tak kombinuje :P Poczytajcie czego to ludzie dotąd nie wysłali kurierem, boki można zerwać, a i zdenerwować się można ... http://www.superpolonia.info/news,1186,Podroze_po_swiecie_Najdziwniejsze_rzeczy_wyslane_kurierem.html