Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiii

migreny w ciąży

Polecane posty

Gość wiii

zaczęłam 12 tydzień ciąży narazie wszystko idzie ok, trochę mdłości, wymiotów, senność straszna itp ale generalnie nie mogę narzekać ale za to w piątek dopadła mnie taka migrena że myślałam że umrę, cały piątek wymioty i bół głowy, sobota mdłości i ból głowy, w niedzielę rano to już zwyczajnie płakałam z bólu :o zjadłam paracetamol i jakoś niedziela przeszła, dziś czuję że też głowa mnie troszkę boli ide na 16,00 do ginekologa, ciekawe co mi powie ale chciałam zapytać jakie Wy macie doświadczenia w tym temacie? co robić żeby sobie ulżyć a nie zaszkodzić dziecku? da się te migreny jakoś przeżyć???

Gość gość
Mialam straszne migreny przez caly drugi semestr, lekarz kazal mi brac paracetamol i pic duzo wody

właśnie Mąż zakupił mi paracetamol. narazie zjadłam dwie tabletki. nie jem i nie pije bo od razu mnie na wymioty bierze, ale własnie wode Mąż we mnie wmusza zebym się nie odwodniła..

Gość gość
Musisz cos jesc bo Ci nie przejdzie. Na pusty rzoladek nie lyka sie lekow. Ja jestem w 16 tyg ciazy i tez miewam migreny. Jak mnie tylko cmi glowa to zjadam kanaoke wypijam goraca herbatę i lyksm 2 paracetamole( jeden to sobie mozna o d**e rozbic) a nastepnie klade sie w ciszy na plasko i czekam albo przysypiam.

nie jem leków na pusty żołądek - ale ile mnie to kosztuje to już inna sprawa cieszyłam się że juz ten najgorszy czas minął i teraz będzie tylko lepiej a tu taka "niespodzianka"...

Gość gość
ja jestem migrenowiec koszmarny i niestety w ciazy nie odpuszcilo mi.paracetamol na mnie nie dziala w ogole i ratowalam sie takimi masciami rozgrzewajacymi cos na modle amolu .smarowalam skronie i nad brwiami.kladlam sie ,zamykalam oczy i staralam sie nie myslec o niczym.

Gość gość
dziewczyny, konttrolujcie cisnienie, gdy jest zbyt wysokie glowa bardzo boli, a wysokie cisnienie w ciazy trzeba leczyc ja tez myslalam, ze to migreny, a niestety nie i leki do konca ciazy