Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Ostatnio mnie świrmok nawoływał żebym hejtowal krejzi za to że lipedz to menda i mnie obraza xD Ale ja nie będę hejtowal krejzi xD Nic mi to nie da xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 710 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wystarczy ignorować. Totalna Śliwka nr 2 Zawsze to lepiej niż zwyczajna Magda78 rozumie krakowskie przedmieście wbijam ci juz na priv moze sie podniecisz. Edytowano 3 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Czyli krejzi to faktycznie tutka a knur ja wynajmuje? ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak to nie wtrącasz, jak starszego Pana o nicku Matuzalem326 hejtowałeś i wmawiałeś że śpi z córkami. Podszywy też mu robiłeś, więc robienie z siebie ofiary i manipulacje, w dodatku tanie są żałosne Tamten ma już status zmarłego więc nie widzę sensu wyciągać trupa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Sråm na twoje pytania, lepiej ze mną nie zaczynaj tylko pomiń, nie wiem na chúj się mnie czepiasz. Ja z tobą? Jednym postem mogę ciebie tutaj skompromitować, chociaż nie wiem, czy da się bardziej. Udzielasz się, to mam prawo komentować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 3 godziny temu Miała cesarkę, pamiętajcie! To ważne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 3 godziny temu dobra bawcie sie jednak co za dużo guana to niezdrowo;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu A Klaudiusz zarywa do sruna, a srun ja zlewa i nazywa lafirynda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Srun nie dla psa kielbasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu To dobranoc Krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Szkic. moze byc i szkic widac ze nie ma na tym rysów normalnych za male w awatarze zeby dokladnie ocenic nie wiem co maja ze wzrokiem ci ktorzy widza tam normalne zdjecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Po jednym zdjęciu? Następny bystrzak i chodzi o fotY których było więcej na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 710 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: prawdziwa obsesja Serio, krytykowanie oblecha od dzieci, do tego tępaka ośmieszającego się co drugie słowo gdy próbuje zgrywać wielkiego fafarafa to obsesja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Chcielibyście mieć tak piękna kobietę jak Elcia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 754 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Szpinak napisał: Odpowiadam na kazdy pierd nawet o jakies bzdury ze jestem thosa czyżbym znowu nie zauwazyla jakiegos twojego elaboratu do mojej osoby? Z góry sorry jesli coś ominęłam to bardzo możliwe Teraz przez kolejny rok będziesz przeżywała, że ktoś przez ułamek sekundy pomyślał, że jesteś Thoosa I nawet inne emoty wrzucasz. Następnym razem Beatka jak hejtujesz Jeża na dwóch różnych nickach, to chociaż zmień styl i szlifuj detale. Ps. Gdybym była moderatorem (odnoszę się do poprzednich twoich wpisów, bo masz coś z Libeda ) to Widmo, ty i Fifi dawno mielibyście dożywotniego bana. Nie pozdrawiam. Edytowano 3 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: moze byc i szkic widac ze nie ma na tym rysów normalnych za male w awatarze zeby dokladnie ocenic nie wiem co maja ze wzrokiem ci ktorzy widza tam normalne zdjecie Czasami napiszesz coś z sensem, czasami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: ...ić tę ...ą rosję o tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Następny bystrzak i chodzi o fotY których było więcej na forum. To ty oceniasz fotogeniczność kogoś, na podstawie wybranej foty bystrzaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Ale nie jesteś moderatorem i nigdy nie będziesz, bo jesteś nieukiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 92 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Szpinak napisał: dobra bawcie sie jednak co za dużo guana to niezdrowo;) No, co prawda to prawda... Choć ponoć te od nietoperzy jest wykorzystywane przez firmy kosmetyczne... Może Ibisz coś wie... Dobrej nocy wszystkim! xD Edytowano 3 godziny temu przez _RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 754 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Tamten ma już status zmarłego więc nie widzę sensu wyciągać trupa. Żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Żanetka napisał: Miała cesarkę, pamiętajcie! To ważne! albo lobotomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Ja gadam z kumplem od dwóch godzin przez telefon a zaraz jak skoncze to odpalam sobie muzykę Teraz słucham jak pięknie szumią liście drzew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: albo lobotomie Tępa jest naturalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu ja sobie leże sam w namiocie i jest niezły klimat,.ale szumią liście drzew masakra jaki klimat dojeebany xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 28 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Serio, krytykowanie oblecha od dzieci, do tego tępaka ośmieszającego się co drugie słowo gdy próbuje zgrywać wielkiego fafarafa to obsesja? no z boku troche to tak wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To ty oceniasz fotogeniczność kogoś, na podstawie wybranej foty bystrzaku. Kilku fot i nie chodzi o szkic tępy uju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Tępa to była twoja stara srun dlatego cię wysrala xD Dała nie temu co trzeba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Ja się z wami bawic nie będę bo jesteście zwykle koorwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu tez ide nie bedzie dzisiaj chyba wystepow nawet juz nie ma co liczyc na pijanego bandziora sami nudziarze zostali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach