Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewicą potrzebuję porad

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 19 lat, mój chłopak ma 23. Jesteśmy razem już 20 miesięcy. I dopiero niedawno zdecydowałam, że chce przeżyć z nim swój pierwszy raz. On już miał kilka kobiet przede mną, ale ja jestem dziewicą. Wczoraj się spotkaliśmy, byliśmy u niego w domu. No i zaczęło się. Najpierw pieszczoty, sex oralny, pozycja 69 itp. Po jakimś czasie on był już gotowy i chciał we mnie wejść... niestety, nie dał rady. Ja byłam bardzo zestresowana, więc możliwe, że mięśnie Kegla mi się zacisnęły i dlatego on nie był w stanie wsadzić swojego penisa we mnie. Powiedział mi, że mam za małą pochwę. Nie jestem doświadczona w tych sprawach i obawiam się teraz, że zawsze będę odczuwać dyskomfort kiedy on będzie znów próbował... Boję się po prostu, że nie będziemy mogli uprawiać sexu, bo jego penis jest dla mnie za duży... Oczywiście, nie chciałam go zostawić w takiej chwili samego, dlatego dalej bawiłam się jego członkiem, ustami i ręką. Chciałabym zapytać bardziej doświadczone osoby, które tutaj są, co zrobić, żeby on mógł we mnie wejść? A i jeszcze jedno. Wydaje mi się, że moja błona została naderwana lub zerwana, przez jego palce, ponieważ poczułam ból, a później pojawiła się krew... Oczywiście, dla mnie dziewictwo to nie strata błony, ale świadomość psychiczna, że już uprawiałam sex. Zastanawiam się tylko, czy istnieje możliwość przerwania błony palcami? Proszę o pomoc, Niedoświadczona ;)

Gość gość
istnieje taka możliwość. najlepszy sposób to sex na jeźdźca. grwitacja zrobi swoje i przerwiesz błone oststecznie

Gość gość
No dobrze, bardzo chętnie spróbowałabym tej pozycji, ale co zrobić, kiedy jego penis nie chce we mnie wejść? Co zrobić żeby wszedł? Jestem pewna, że był odpowiednio podniecony, bo to się czuje i widzi :D

Gość gość
Głupot Ci nagadał i tyle. Wcale nie masz za małej pochwy, tylko on nie ma doświadczenia, Ty zresztą też. No i stres zrobił swoje. Spokojnie próbować, na pewno się uda.

Gość Wszamać pizzę
Bylas juz u ginekologa?

Gość gość
Tak, byłam, zbadał mnie, powiedział, że wszystko jest ok. Ale wiadomo, powiedział, że badanie nie jest zbyt dokładne, bo jestem dziewicą, a on nie chce naruszyć moich narządów. Powiedział, żebym się zgłosiła, jak zacznę współżycie. No ale mój chłopak zawsze twierdził, że miał wiele kobiet, że nie jeden raz uprawiał sex... nie przeszkadzało mi to, a nawet stwierdziłam, że to lepiej dla mnie, bo ja jestem niedoświadczona, to on będzie wiedział co robić jak będę chciała już to zrobić. Ja nie mam doświadczenia, bo nigdy wcześniej nie uprawiałam sexu.. No ale on mówił, że jest doświadczony.

Możliwe że przerwał błonę palcami. A co do pochwy, to spróbuj położyć się na boku, ze złączonymi i zgiętymi w kolanach nogami, a twój chłopak niech spróbuje wejść od tyłu. Wcześniej spróbuj sama poluzować się palcami - włóż co najmniej dwa i poobracaj w środku.

Gość gość
po prostu na siłę usiądź na niego, bedzie opór ale piórkiem nie jesteś i całe twoje ciało nie utrzyma błona dziewicza. dasz radę! pierwszy raz musi być dziwny

Mi się wydaje że u niej błona dziewicza została już przerwana, a problem sprowadza się do tego że mięśnie jej pochwy są jeszcze ciasno zaciśnięte. Nie miała do tej pory w sobie penisa, więc powinna zacząć od rozciągnięcia pochwy palcami. To może troszeczkę boleć, ale dzięki temu penis łatwiej wejdzie. Po pierwszym stosunku mogą ją boleć ścięgna w pochwinach, ale to normalne.

Gość gość
Cytujesz wikipedie, czy co? Wimy, z wszystko sie da rozciagnac :)

Teoretycznie każdy może wyedukować się na bazie Wikipedii, ale wiele osób szuka pomocy właśnie tutaj, a nie na Wiki.

Gość gość
A jeszcze chciałam zapytać, to normalne że boli mnie gardło po sexie oralnym? :P

Gość gość
z użyciem lignokainy nie będzie boleć i facet może jeść na siłę to chirurgiczny żel znieczulający, niestety na receptę nakładasz obficie do środka, po pochwy, smarujesz wejście, chwilę czekasz, facet nakłada gumę aby jego też nie znieczuliło i jedziecie kolejne razy też mogą być bolesne, więc resztę tubki przeznaczacie na kolejne razy

Tak. W trakcie seksu oralnego intensywnie pracują mięśnie krtani, więc jeżeli robisz to długo, to możesz później czuć ból przez jakiś czas.

Gość gość
fajne teraz sa dziewice, oral i anal juz byl, ale to dumna dziewica :D

Gość też dziewica
;)

Fizycznie rzecz biorąc, kobieta może regularnie uprawiać seks oralny i analny, i nadal być dziewicą (błona wokół wejścia do pochwy pozostaje nienaruszona).