Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość go22

Dialgo i przygody

Polecane posty

Gość go22

Jakich ostrych słów oraz zdań używacie podczas seksu do swojej partnerki aby ją podniecic? suko ku rwo szmato kim dla mnie jesteś dzisiaj? nie przekonuje mnie to (klaps) a może co można zrobić aby nadać całemu aktowi pikanterii? I jakie zaskakujące przygody mogę jej zaoferować :)? Ostatnio zbaczając z trasy samochodem uprawialiśmy pierwszy seks w aucie ale był tak dziki i ostry z jej inicjatywy że teraz sam chce być dominatorem i ją przejąć :) co możecie zaproponować. Odpowiedzcie na dwa pytanka :) DZIĘKUJE! Wiek 22 lata.

Gość go22
trudny temat że nikt sie nie podjął odpowiedzi ? czy po prostu jest aż tak banalny? to nie żadne prowo, czekam na porady.

Gość malowyzyta
coz ci poradzic biedaku ja uwielbiam jak facet nagle kaze mi brac go do buzi... Lapie za glowe i wklada po same jajeczka a potem chwyta za wlosy i i od tylu wali mowiac przy tym ze jestem jego suka

Gość go22
o takie porady mi chodziło. Może coś więcej?

Gość malowyzyta
a co ty bys chcial wogole opowiedz to ci podpowiem bo tak moge pisac i pisac

Gość LEKARZANALNY
Moja kobieta w samych szpilkach... W domu, w aucie... tam ona robi mi dobrze, pozniej ja liże jej cipke. Chcę ją mieć pod sobą, ma się słuchać, być moją niewolnicą. Ma się wypiąć ja ją szarpać za włosy i od tyłu rżnąć. Pozniej zmieniać pozycje tyle ile wlezie :) Ułóż do tego OSTRY dialog pełen wulgaryzmów tak aby Tobie aż sie zrobiło mokro na samą myśl :) I dołóż koniec mojej historii albo sama ułóż jakąś hardkorową :) Bardzo chce zaskoczyc w ten sposób moją kobiete

Gość go22
Moja kobieta w samych szpilkach... W domu, w aucie... tam ona robi mi dobrze, pozniej ja liże jej c*pke. Chcę ją mieć pod sobą, ma się słuchać, być moją niewolnicą. Ma się wypiąć ja ją szarpać za włosy i od tyłu rżnąć. Pozniej zmieniać pozycje tyle ile wlezie usmiech.gif Ułóż do tego OSTRY dialog pełen wulgaryzmów tak aby Tobie aż sie zrobiło mokro na samą myśl usmiech.gif I dołóż koniec mojej historii albo sama ułóż jakąś hardkorową usmiech.gif Bardzo chce zaskoczyc w ten sposób moją kobiete

Gość LEKARZANALNY
czekam czekam.

Myślę ze dobra opcja beda jakieś fajne przebieranki. Zawsze podobało mi sie jak wyobrażanie sobie jak jestem sprzątaczka i facet mnie poniża. Mozesz odegrać wlasnie taka scenke, nie koniecznie w oryginalnym stroju ale taki nadaje pikanterii

Gość Biedronka88888
Ja uwielbiam jak czasem moj ukochany mnie poniza. Swoja droga wydaje mi sie, ze wiekszosc kobiet to lubi czasem (z moich obserwacji). Mowi mi, ze zaraz mnie mocno zerznie, pyta czy to lubie, trzyma za wlosy, mowi do mnie "suko" etc. Karze mi ssac jego penisa etc etc. Kiedys mu to zaproponowalam zeby byl dominujacy bardzo, wstydzil sie zaczac, nie wiedzial ile moze i w ogole. Ale bardzo mu sie to spodobalo i jest w tym boski;) Do tego ma przy tym taki dominujacy glos i jest taki meski.. Ehh;) Jakis scenek typu "pokojowka" nie probowalismy, ale niedawno zakupilam okulary i on zaczal mnie namawiac na odgrywanie roli sexownej Pani profesor. Trzeba sprobowac:)

U nas 'suko' 'd****o' są na porządku dziennym, a raczej nocnym :) 'Zerżnę Cię tak, że nie będziesz umiała chodzić' a moim ulubionym tekstem jest 'Kto jest Twoim tatą?!', poza tym ciągnięcie za włosy, bardzo mocne klapsy, bicie penisem po policzkach :D Ważne, żeby to pozostało w łóżku(ewentualnie na dywanie,blacie, cokolwiek :D ), na codzień jesteśmy czuli i bardzo się kochamy, mamy do siebie szacunek.

Gość Biedronka88888
No wlasnie! Bardzo wazne jest szacunek i zaufanie w codziennym zyciu. Bez tego nie chcialabym zeby mnie mezczyzna ponizal, o nie! A tak to wiem,ze to tylko zabawa, a najwazniejsze, ze on tez o tym wie.

Prawda. Szacunek ponad wszystko w codziennym życiu. Ja tez lubię jak mezczyzna traktuje mnie jak mała dziewczynkę i bierze na ostro i każe wypełniac rozkazy

Dzięki temu, że sie spełniamy w seksie to nie 'wypalamy' się. Znajomi, którzy nie dawali nam szans są w szoku, że będąc z sobą 2 lata nadal jesteśmy sobą tak oczarowani, zakochani w sobie.

Gość go22
Bardzo dziękuje że sie w koncu coś ruszyło w temacie :)

Gość gość
Ogólnie to ja jako kobieta też chciałabym przejąć inicjatywe, tylko nie wiem jak zacząć, jestem jeszcze świeża w tych sprawach, bedę wdzieczna za pomoc