Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdrowej kobiecie

Polecane posty

Gość gość

hej czy zdrowej kobiecie która ma regularne miesiączki, żadnych zawirować hormonalnych, nigdy się nie leczyła i nie przyjmowała antykoncepcji zatrzyma się okres podczas ciąży? I czy testy ciążowe wykazałyby ciążę, gdyby w niej była? Miesiąc po stosunku był robiony test??

Gość gość
mnie okres w ciąży się nie pojawił. ale rózne przypadki są więc zrób beta hcg albo idź do gina./

Gość gość
Dzięki, a jakies inne opinie?

Gość gość
Ja od przypuszczalnego zapłodnienia miałam już dwa okresy

Gość gość
nikt nie odpowie?

W teorii do trzeciego miesiąca ciąży można trochę krwawić. W drugim miesiącu okres (ale lżejszy niż normalnie) jest całkiem normalny. Zrób za jakiś czas kolejny test albo idź do lekarza.

W teorii do trzeciego miesiąca ciąży można trochę krwawić. W drugim miesiącu okres (ale lżejszy niż normalnie) jest całkiem normalny. Zrób za jakiś czas kolejny test albo idź do lekarza.

Gość dogłąbów
miesiaczka na pewno sie zatrzyma. test mozesz zrobic po 7 dniach od zblizenia, a najpewniej w dniu planowanej miesiaczki. test na pewno nie wykryje ciazy gdyby jej nie bylo. moze natomiast nie pokazac ciazy jak test zrobisz za wczesnie. odsylam do kasiazek i lekarza.

Nie mów dziewczynie, że "na pewno się zatrzyma" bo to nieprawda. Test po 7 dniach może nie wykryć (dlatego np. czeka się przynajmniej cztery tygodnie przed podaniem niektórych leków). Po miesiącu powinien wykryć, ale np. mojej znajomej wyszedł pozytywny dopiero po 2.

Gość gość
troche krwawić? ja miałam normalne okresy ze skrzepami. co po "2" wyszedł twojej znajomej, nie rozumiem

Gość gość
a miesiączkę miała>?