Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasze przedszkolaki już nie płaczą przy rozstaniu z rodzicem

Polecane posty

Gość gość

witam, mam pytanie czy Wasze dzieci, pytam rodziców tych dzieci, które płakały w związku z rozpoczęciem przedszkolnej przygody.., czy już im jest lepiej, łatwiej, ile trwało to??

Mój specjalnie nie ryczał, tylko sie kłócił ze mną w szatni i w domu, że musi chodzić do głupiego przedszkola zamiast do swojego starego żłobka :p Przestał dopiero kiedy tam z nim poszłam i pokazałam, że jego dawni koledzy tez już tam nie chodzą :) Na szczęście teraz już się przyzwyczaił, zapoznał z nowymi dziećmi i jest ok :)

Gość gość
moje popłakuje i wlaśnie sie zastanawiam ile to jeszcze potrwa...

Gość gość
U nas już luzik. Płacz trwał około dwóch tygodni.Teraz jest ok

Gość gość
Moje już nie płacze, ale zmieniło się bardzo. Stało się niepewne, reaguje bardzo emocjonalnie, a momentami agresywnie. Stało się płaczliwe i ogólnie przedszkole mu nie służy. Nie płakało długo, bo raptem 4 dni na poczatku wrzesnia i przygody z przedszkolem. Rozważam wypis. Córka ma trzy lata i nie często wspomina, że nie lubi przedszkola. Kilka razy wróciła stamtad posiniaczona, podejrzewam, że dostała bęcki od dzieci i stad taki stosunek do miejsca. Niestety z paniami nie ma kontaktu i nic nie mogę się dowiedziec. Zero wspolpracy z rodzicem. Chyba sobie daruję tą placówkę. Może komuś bardziej się przyda zwolnione miejsce .

Gość gość
moj synek tez plakal i to mocno, mial bol brzucha na tle nerwowym-tak przezywal to przedszkole, po 3 miesiacach zmienialm przedszkole, do nowego szedl niepewnie ale tylko jeden dzien tulil sie w szatni dlugo, teraz jest nowym przedszkolem zachwycony.

Gość wifigdańsk
wspołczuje.moja zachwycona przedszkolem,nieraz biegnie i zapomina się pozegnac.

Gość gość
mój ,nie płaczę ,w ogóle nie płakał ,ale za to jakies jazdy dostał w domu bo np jest w kuchni ja wychodzę do pokoju czy gdzieś ,to on zaczyna się drzeć gdzie ty jesteś ,gdzie poszłaś i wyje biegnąc do mnie ,nigdy się tak nie zachowywał .

Gość gość
mój odgrywa w przedszkolu dantejskie sceny . Nie chce mnie puścic, drze się w niebogłosy. Jak tylko pani go odemnie odczepi i zamknie drzwi od sali wszytko ucicha i cały dzień jest ok..Na następny dzień od nowa to samo....juz nie wyrabiam