Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem w pracy Jak się w tym odnaleźć

Polecane posty

Gość gość

Jak przyszłam do pracy to były 2 obozy, jedni za dyrekcją, a inni ciągle psioczący itp. nie zajmowałam stanowiska po żadnej ze stron, bo mnie to nie interesuje, nie idę do roboty, zeby jątrzyć czy obgadywać, no i z każdym żyłam dobrze, z ogromnym dystansem, na cześć, cześć, ale dobzre. ostatnio dyrekcja wyznaczyła mi i jednej dziewczynie wykonanie pewnego zadania. ja musze mieć wszytsko przygotowane i zrobione na 100procent, wiec chodziłam do niej z priopozycjami jak wszytsko zrobimy, czy się zgadza na podział obowiązków itp. a ona notorycznie 'ja nie będę tego robić' ;-o a mnie k***ica bierze, bo stresuję sie tym, że czas nagli a my dalej stoimy w miejscu

Gość gość
to, ze tamta mi wszystko utrudnia, a latam do niej codziennie i proszę żebyśmy sie w końcu tym zajęły, zobaczyły 2 dziewczyny i poszło to do dyrekcji. dyrekcja w sekrecie zmieniła zapisy i teraz tamta koleżanka ma robić to zadanie sama. ona jest wściekła i wszytsko skupia się na mnie, chodzi obrazona i naburmuszona, do wszytskich się odzywa, nawet dpo tych co za plecami ich obgadywała od x lat, a do mnie nawet cześć nie odpowie. nie wiem jak to rozwiązac, bardzo męczy mnie ta sytuacja. normalnie to bym się nie przejmowała takimi pierdołami, no al erazem pracujemy i nie chcę takich kwasów.

Gość gość
To rób sama i nie czekaj aż ci ktoś pomnik postawi.

Gość gość
Wyrolowali cię, po prostu, bo ta koleżanka wcale się z tobą nie liczy i ma dobre chody u dyr. Myśl następnym razem tylko o sobie jak przyjmiesz zadanie służbowe. I rób co ci sumienie dyktuje.

Gość gość
aleś mądra, żenada

Gość gość
chyba nie zrozumiałaś, ona nie ma dobrych relacji z dyrekcją. dyrekcja jest na nia cieta i szuka haków. to nie jest zaszczyt to zadanie, to jest przymus, obowiązek, którego nikt nie chce, a teraz ona sama ma się tym zajmować i dlatgeo jest wściekła

Gość gość
i szczerze wolałabym zrobić to sama,a le się nie da jak są wyznaczone 2 osoby

Gość gps
w pracy się pracuje a nie przejmuje głupimi babami ciesz się, masz problem z głowy