Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY JESTEM CHORA CO MI JEST

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata jestem zwyczajna dziewczyna studiuje finanse i rachunkowosc na 3 roku. Nigdy nauka nie sprawiala mi problemów ale od jakigos roku jest gorzej. Mam problemy z koncentracja nie moge sie skupic. Czesto zapominam nazwisk, ulic zapominam co mialam zrobic jakies takie luki w pamieci mi sie zdarzaja. Do tego mam problem w rozmowach z innymi czesto trace watek nie wiem co mowic dalej placze sie nie moge znalezc odpowiednich slow powtarzam sie lub zapominam. Czuje sie przez to głupsza. W dodatku moje libido jest zerowe nie mam ochoty na seks z chlopakiem jak kiedys. W gole mnie to nie interesuje. co to moze byc

Gość bambaryłkaaa
Idź do lekarza, bo to nie żarty. Może to być efekt przemęczenia i stresu, ale nie musi. W twoim wieku to niepokojące. Zrób sobie morfologię, cukier i hormony tarczycy.

Gość gość
nie wiem czy to przemeczenie czy co, serio moze to byc rak? np jakis glejak/tetniak mózgu?

Gość gość
Stres i przemęczenie potrafią tak namącić w życiu, że hej. A glejaka sobie wybij z głowy - najpierw zrób podstawowe badania.