Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viceklita

mam apel do Redakcji Kafeterii i pewien pomysł na zabawę przyciągającą tu tłumy

Polecane posty

Gość viceklita

oczywiście NIC nie ma za darmo ale jak wiadomo Redakcja Kafeterii zarabia bardzo dużo kasy na reklamach, więc konkretnie , jak wiadomo na kafeterii też piszą faceci, chociaż prawdziwych facetów tu jest znikomy procent a kobiet jest sporo i jak wiadomo dla kobiet jest ten portal , mój pomysł polega na tym aby co miesiąc kobiety oceniały wpisy i aktywność facetów na Kafeterii i ostatniego dnia miesiąca oceniły FACETA tu piszącego, jako powiedzmy PRZYPADEK i jako 'przypadek' otrzymuje maksymalnie 100 punktów starając się kobietom pomagać w technice i w problemach życiowych oraz wyjść z depresji , chodzi o to aby kobiety oceniały facetów i taką metodą zostanie całkowicie wyeleminowany Przemek22 i jego naśladowcy, którzy ciągle tu piszą, że kobiety to 'k' , - a co w zamian, oczywiście marchewka , Skoro tu facet otrzymał na forum 100 punktów w skali miesiąca to również przez Kafeterię powinien zostać finansowo wynagrodzony , powiedzmy na kwotę 1000 zł. od Redakcji Kafeterii ale jest pewien warunek, że te 1000 zł. przeznaczy na kupno butów, na sukienkę , na rajstopy albo na obiady opłacone dla biednej kafeterianki a myślę, że takich dziewczyn , które nie mają butów na zimę tu jest sporo, więc chyba 1000 zł. miesięcznie dla Redakcji to nie jest wielki problem, jak sądzicie , zabawimy się w punktację i zarabianie forsy dla najbardziej potrzebujących dziewczyn ?

Gość gość pseudomoderujący
nie rozumiem, przeredaguj to jakoś

Gość Ali G
Koncepcja ciekawa. Jednak byłbym bardziej za tym, żeby taką kwotę przeznaczyć na swoją partnerkę.

Gość viceklita
chodzi o to aby , facet który tu na forum zostanie okrzyknięty facetem miesiąca i otrzyma od kobiet na forum maksymalną ilość punktów za pomoc i udzielanie się oprócz punktów otrzymał forsę w kwocie 1000 zł. od Zarządu Kafeterii i te pieniądze przeznaczył dla biednej kafeterianki, która nie ma na zimę butów albo obiadu , oczywiście musi podać swoje namiary aby było wszystko do sprawdzenia ,

Gość Ali G
Nawet z podaniem namiarów łatwo dałoby się oszukać. Kobiety są b. zdolne w takich tematach jak oszustwa finansowe.

Gość gość
boże, co za masakrycznie denny pomysł. Może lepiej od razu dać pieniądze "biednej kafeteriance"? Najlepiej mi daj, ze swojej kieszeni, bo potrzebująca jestem. Jak żenująco głupi są ludzie, którzy rozporządzają cudzymi pieniędzmi. I co z tego że kafeteria dużo zarabia na reklamach? Mogą sobie nawet d**ę nimi podcierać a Ty rozdawaj własne jak masz takie super pomysły :o

Gość viceklita
jeżeli nakłamie i oszuka to już nigdy NIC więcej nie dostanie i będzie wpisana na 'czarną listę' a namiary do siebie musi podać aby otrzymać pomoc , więc kij ma dwa końce , oszukuje albo mówi prawdę , co się bardziej kalkuluje ?

Gość gość
zgadzam sie , glupi pomysl, temat -1/10 ten minus to za komunikatywnosc a raczej jej brak, piszesz jak potluczony ;/

Gość viceklita
a mnie teraz interesuje odpowiedź redakcji kafeterii i szefowej , pozostawiam do przemyślenia reszta dla prawników

Gość gość
viceklita oczywiście NIC nie ma za darmo ale jak wiadomo Redakcja Kafeterii zarabia bardzo dużo kasy na reklamach, więc konkretnie , jak wiadomo na kafeterii też piszą faceci, chociaż prawdziwych facetów tu jest znikomy procent a kobiet jest sporo i jak wiadomo dla kobiet jest ten portal , mój pomysł polega na tym aby co miesiąc kobiety oceniały wpisy i aktywność facetów na Kafeterii i ostatniego dnia miesiąca oceniły FACETA tu piszącego, jako powiedzmy PRZYPADEK - A ty tłuku lubisz być oceniana? Lubisz jak na ulicy faceci oceniają cię w skali od 1-10, albo jak inne laski krytycznie i z pogardą na ciebie patrzą?

Gość gość
Żadna istota stojąca niżej ode mnie na drabinie ewolucji nie będzie mnie oceniała Autorce życzliwie mówię "S********j w podskokach" :O🖐️

Gość viceklita
'- A ty tłuku lubisz być oceniana? Lubisz jak na ulicy faceci oceniają cię w skali od 1-10, albo jak inne laski krytycznie i z pogardą na ciebie patrzą?' Jaśnie Oświecona Damo jestem tylko skromnym facetem, który chce być co miesiąc tu na kafeterii facetem miesiąca i jako PRZYPADEK chciałbym zarobić od Zarządu Kafeterii 1000 zł. i przeznaczyć te zarobione pieniądze dla biednych dziewczyn, które nie mają butów na zimę i są głodne , czy uważasz mnie nadal za debila skoro mam taki plan aby wyrwać od Kafeterii 1000 zł. dla biednych kobiet ?

Gość gość
viceklita ode mnie masz 100 punktów :)

Gość viceklita
daj mi za te 100 punktów teraz 1000 zł. to kupię buty na zimę biednej dziewczynie i na obiad do końca zimy powinno wystarczyć kasy !

Gość gość
ja nie jestem z Redakcji Kafeterii

Gość gość
viceklita '- A ty tłuku lubisz być oceniana? Lubisz jak na ulicy faceci oceniają cię w skali od 1-10, albo jak inne laski krytycznie i z pogardą na ciebie patrzą?' Jaśnie Oświecona Damo jestem tylko skromnym facetem - Czym jesteś? Facetem na pewno nie. Tylko narcyz, pedał i żałosna, próżna ciota chce być oceniany. Żaden prawdziwy facet nie pragnie oceniania. Jesteś zakałą. Aż mi się niedobrze zrobiło :O

Gość gość
to fajny pomysł

Gość Ali G
gość 23:02 zakałą są takie osoby, które wylewają swoją frustrację obrażając innych bez powodu.

Gość viceklita
'- Czym jesteś? Facetem na pewno nie. Tylko narcyz, pedał i żałosna, próżna c***a chce być oceniany. Żaden prawdziwy facet nie pragnie oceniania. Jesteś zakałą. Aż mi się niedobrze zrobiło' A Ty , kim jesteś i czy masz jakiś cel w życiu oprócz krytykowania innych? pochwal się swoimi osiągnięciami to pogadamy , póki co to posłuchaj Lady Punk i ich kawałka 'mniej niż zero, to o Tobie jest ta muza !

Gość gość
viceklita ma takie dobre serce 🌻

Gość kuglarka
Tak,ma w sobie duże pokłady miłości :D

Gość viceklita
umówmy się w ten sposób, jeżeli Redakcja Kafeterii oleje ten temat i nie zechce pomóc biednym dziewczynom w sponsorowaniu zakupów to ja obiecuję tu i teraz, że w połowie listopada tego roku wydam spokojnie 1000 zł. aby trzem najbardziej potrzebującym kobietom tu na kafeterii zasponsorować kozaczki na zimę , Redakcjo Kafeterii , nie rzucam słów na wiatr , Wasi informatycy wiedzą jak mnie odszukać i znają doskonale moje namiary, więc prześlijcie na mój mail namiary do najbardziej potrzebujących dziewczyn z kafeterii , mnie wystarczy, że będą zadowolone i nie będą musiały w podartych balerinach śmigać przez zaspy , jesteśmy umówieni ?

Gość gość
Skąd mamy wiedzieć która kobieta z kafeterii jest potrzebująca ? Tu same takie.

Gość kulka_rurka
Ja potrzebuję nowych butków. Butków nigdy dość :D

Gość gość
Do autora tematu: A czemu chcesz to zrobić? Wybacz, ale jestem podejrzliwa i ciężko mi uwierzyć w twoje czyste intencje.

Gość gość
autor przeznaczy 1000 zł dla swojej biednej kobiety a połowę weźmie za usługę

Gość gość
A i jeszcze jedno. Ja bym się spaliła ze wstydu,że mi ktoś obcy, kogo nie znam i nie mogłabym się odwdzięczyć sponsoruje ubrania, buty czy cokolwiek innego.

Gość viceklita
jak rozpoznać ? te biedne onuce zakładają na stopy, wystarczy poczytać wpisy kobiet , rurkowate i kalesoniary tylko udają biedę a która biedy nie udaje ? opowiada tu na forum , że zakłada cerowane rajstopy i takie kobiety mam na myśli