Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyznać się która ma zazdrostki w oknach pytajnik

Polecane posty

Gość gość

co wiochmenki? zazdrostki w oknach kuchnia w salonie i podwieszany klamot na ledy na suficie to dla was szyk? :D:D:D

Gość gość
Ludzie to sa jednak glupi i wredni!!!

Gość gość
mieszkam obecnie na wsi zabitej dechami więc jestem wieśniarą i jak skończyliśmy budowę domu i jeszcze mebli nie było to zazdroski już powiesiłam piękne są ręczna robota na szydełku.

Gość gość
Ja też mam piękne, własnoręcznie udziergane zazdrostki w kuchennych oknach :D

Gość gość
ja niestety nie umiem szydelkować:( kupiłam:)

Gość gość
oczywiście zazdrostki nie pasują do nowoczesnych wnętrz, ale jak ktoś lubi staromodne stylizacja to ujdzie

Gość gość
mieszkam na wsi i mam zazdrostki w kuchniosalonie. teraz dawaj, wyrzuć z siebie ten ból

Gość gość
coś jak. mam tylko dolną i nie mam ledów tylko halogenki.

Gość gość
a co komu do tego co ja mam w oknie,i dynda mi czy to wiocha czy "miejski styl" i w moim domu mam jak chcę,dynie na parapetach i skrzynki z wrzosami i drewno też, mam porąbane i leży na środku salonu bo do kominka...to dopiero wiocha i brudną podłogę bo pies stwierdził dziś chyba że będzie spał w domu a był z mężem na spacerku nad jeziorem więc cały w błocie a kot wlazł na parapet i śpi w holu nad grzejnikiem istna wiocha,ale mi w tej wsi dobrze,a zgadnij gdzie ci nasi znajomi z miasta chętnie przyjeżdżają.

Gość gość
A ja mam zazdrostki w aucie :-P

Gość gość
ja nie mam, ale mam to w d***e co kto gdzie ma :o nie masz swojego życia, że cudzym się podniecasz?

Gość gość
Mam .I nie zamierzam sie wstydzic roletowcy :) .Prowansalski styl dupki .Mozecie mi tylko zazdroscic :)

Gość gfert
autorka musiała być w moim domu, bo trafila w dziesiatke...tak, mam salon połaczony z kuchnią, pomiedzy tym ścianka z halogenami na podwieszanym suficie..i faktycznie-zazdrostki w oknach kuchennych...ale wstyd!i co mam teraz zrobic? powiesic sie czy zmienic znajomych typu "autorki"?-sorry, wystroju domu predko nie zmienię,pozdrawiam

Gość maluteczkaMI
a ja jestem na etapie urządzania nowego mieszkania i strasznie kombinuję, co zrobić żeby uniknąć zazdrostek w kuchni. Okna są nisko, sąsiedzi zaglądają, ciężko coś innego wykombinować a zazdrostek organicznie nie cierpię i nie dlatego, że to wieś, ale moim zdaniem psują wnętrze. Właściwie dopiero teraz "chodząc" po forach poświęconych dekoracji domów dowiaduję się, że to największa zbrodnia dekoratorska. No akurat to jest zgodne z moimi odczuciami, choć rozumiem, ze czasem nie ma wyjścia i muszą one być.

Gość gość
dla mnie to styl wiochmeński

Gość gość
"styl wiochmeński",troszku brzydka nazwa,ale za to bardzo popularny styl :) takie to jak wyśmiewanie ,że ktoś mieszka na wsi, ale gdy okazuje się ,że możesz już i ty postawić swój własny piękny domek na wsi to już jakoś to mieszkanie na wsi nie jest takie obciachowe.

Gość MILEYloveCYRUS
po prostu nie pasują jeśli ktoś lubi styl nowoczesny za to pięknie pasują w kuchniach rustykalnych

Gość gość
A ja mam i rolety i zadrostki i ch*j ci do tego :)

Gość gość
No oczywiście, ze do nowoczesnego stylu nie pasują babcine zazdrostki, ale nie każdy stawia w domu na styl nowoczesny. Sielski styl rustykalny też ma swoich zwolenników.

Gość blondyna 333
niech każdy mieszka jak mu pasuje, co wy podglądacze jesteście, żeby sąsiadom po oknach zaglądać

Gość loverance
mi też się ten typ firanek zupełnie nie podoba chyba żadnemu chłopu się takie coś nie podoba a jeszcze gorzej jak baba różnych serduszek w sypialni nawiesza a potem każe chłopu tam spać masakra

Gość blondyna 333
To jest sprawa w końcu jasna. Nie podoba mi się i u siebie ich nie wieszam. Też mi się nie podobają ale nie interesuje mnie co sobie wieszają inni.

Gość POMPULINa
zgadzam się, że takie ustrojone oknA WYGLĄDAJĄ STRASZNIE TANDETNIE

Gość gość
Eh...zazdroski,lubię mam,nie lubię nie mam,ale wiecie co,jadę dziś od lekarza no i jadę dzielnicą domków ładne duże okna też spore a w jednym,w sumie nawet uwagi bym nie zwróciła gdyby nie wielka piękna jabłonka zasypana jabłkami jak choinka bombkami a tu w oknie na każdym skrzydle okna wisi serweta taka jak kiedyś babcie pod "kryształy"kładły. nie żeby brzydko to wyglądało ale pierwszy raz tak "ubrane "okna widziałam.

Gość ana221

Zazdrostki możecie kupić w sklepie internetowym https://sklepfiranki.pl :)