Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

oficjalny topik dla przegranych hejterów

Polecane posty

gość-Widocznie chodzisz na złe plaże. Ja chodzę tam, gdzie są nastolatki. W Chorwacji to mało jest starszych ludzi, większość to młodzi.

Gość gość
BSA to psychol i podgladacz, a przy tym prawiczek-koniotrzep z odparzonym od walenia kootasem

hop and up 🖐️ | maciuś, za to "prawie" masz bana na foty moich cycków do końca miesiąca! :classic_cool: ja tu pół dnia doklejam ciało modelki do mojej twarzy, niemal mi palce z przepracowania odpadły, a ten mówi, że "prawie" :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zaba - jak swietne bikini to wstaw na kafe. Podniesie sie poziom cisnienia i poczytnosc wzrosnie

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jak Cie tylko podrywaja to sa wierni.

Gość hejter nr 1
hejtuje autyzm maciusia gdyby nie on to kto wie moze macius normalny by byl ;)

cóż, ostatnio granica podryw u została przekroczona. walnęłam mowę umoralniającą. | maćku, ja nadal CZEKAM na twoje półnagie foty z wakacji, więc wiesz. z nogami nie wymyślaj mi tu, bo ja mam tylko 162 cm wzrostu i jedyne 83 centymetry nóg. wyżej d**y nie podskoczę :P

Gość hejter nr 1
hejtuje krasnali obu plci ponizej 163cm wzrostu ;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Hejtujemy Argena ?

Gość hejter nr 1
hejtuje to forum bo za duzo tu p***bow hejtuje moderacje za brak logiki hejtuje wszystkich czytajacych ten wpis za zbytnie wnikanie w moja prywatnosc hejtuje tez innowiercow zmieniajacych nicki szybxiej jak skarpetki hejtuje rowniez bande pedofili zwana kosciolem do tego hejtuje ulice wiejska w wawie za wpasowanie sie z nazwy w realia tego co tam sie wyprawia

Gość hejter nr 1
wpasowania sie z nazwy nie w realia

Gość hejter nr 1
a ponad wszystko hejtuje wklejki ;)

Gość hejter nr 1
hejtuje racuszki ,wole cycuszki :P

a właśnie, pisałam o tym przed chwilą do zuzy. o wydaniu medialnego wyroku przed rozprawą. nie kumam, od kiedy tak można :o | rozumiem - emocje, emocje i jeszcze raz emocje, ale do cholery, to jest przesada. | każdego można byłoby dziś zniszczyć na podstawie stwierdzeń "mamy dowody" i zanim prokuratura je przejrzy, zrobić w mediach z tej osoby potwora. to takie proste... przerażająco proste.

Gość hejter nr 1
a najbardziej hejtuje siebie. Z powodu uwielbienia do zabci za zalozenie tematu specjalnie dla mnie ;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zaba - zawsze tak sie robilo.

maciek, ja kocham te sandały miłością autentyczną! są bosko wygodne i moim zdaniem ładne. więc odczep się od nich :P | njun - tarte jabłka wcześniej obrane, jajka, mąka, mleko, szczypta soli, cynamon + dziś dałam odrobinę proszku do pieczenia i wyszły takie bardziej pulchne. smażę na oleju.

Mnie interesuje ile jutro Tusk oglosi, ze mi ukradnie z OFE, a robi sie zaslone dymna z molestowania dzieci i tym samym kolejny raz sie je nikczemnie wykorzystuje, by przekierować uwagę opinii publicznej i zminimalizować ryzyko protestów. To hejtuję.

Gość hejter nr 1
to nie jest zaslona dymna opinie publiczna wkoncu zazelo obchodzic co sie z dziecmi dzieje i opinia publiczna zauwazyla ze sa rowni i rowniejsi wobec prawa jedni ida od razu do wiezienia a ci rowniejsi dostaja przeniesienie na inna plebanie i to hejtuje