Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

oficjalny topik dla przegranych hejterów

Polecane posty

To ha, bedac tu przelotem, chcialam powiedziec, ze hejtuje WSZYSTKO. A najbardziej moja prace (ktora wszyscy uwzaja za z******ta), moje zycie, miejsce zamieszkania (czyt. zeslania), moja wage, figure, cere, karnacje, obwisly biust i klapnieta d**e. Moze byc na poczatek? :/

Jak już wszyscy wszystko hejtują to i ja sie dołączę. Hejtuję facebooka za to,że obok przycisku lubię to nie ma przycisku s********j :classic_cool:

shabby chic - gratulacje za odwagę! mnie kiedyś wywalili, bo napisałam dyrektorowi, co myślę :P | pamplelune - zalecam sport ;) | argen - bądź dzielny | i uwaga na trzy-czte-ry: hejt, hejt, hejt!!!

Niezla jestes :) zepsuta i nieszczesliwa biedna bogata dziewczynka. Hejtuje takie p**********e kobiety sukcesu:)

Alicja Donnikova - uprawiam sport, zazwyczaj 5-6 razy w tygodniu :/ w tak c******m miejscu to chyba tylko psychotropy na poprawe nastroju...

Alicja Donnikova - uprawiam sport, zazwyczaj 5-6 razy w tygodniu :/ w tak c******m miejscu to chyba tylko psychotropy na poprawe nastroju...

Gość Zuzanna Amelia ææ
A ja co mam hejtowac ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Njun - swietny pomysl. Hejtuje wszystkie znaki zapytania!!!!!

Przeciez nie napisalam, ze jestem obiektywna, po prostu mi sie nie podoba, chcialabym byc patyczakime a tymczasem mam normalna budowe :/ Poza tym, mam nastroj narzekajacy i powod do narzekania w sumie jest mi obojetny ;p

Gość Zuzanna Amelia ææ
@

odpisałam zuzi. | patyczaki są tragiczne, w ekipie wakacyjnej była jedna patyczara i zapewniam cię, że na plaży nawet pies z kulawą nogą na nią nie spojrzał.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jeszcze nie spie

No dobra, moze nie az tak patyczakowata, ale dlugimi chudymi ngami bym nie pogardzila. Tym czasem mam przecietne i raczej nie przypominaja nozek gazeli, tu raczej cwiczenia nie pomoga :((( ide spac, bo mi nastroj zupelnie sie zhejtowal, zajrze jutro, moze topi jeszcze nie umrze...

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja mam chude nogi i jakos nikomu sie do tej pory nie podobaly.

Z******ta była Rokkk, ale ta prawdziwa, chociaż ta jej koleżanka to też piękna była. Teraz ją ksiądź grzmota i jej dzieciaka zrobił. NB też była ładna ale się postarzała.

A pamiętacie tą Woman fog, ona też była z******ta.

Maciek B- A skąd wiesz że fajna, skoro znasz ją tylko z tego forum. Jębnięty jesteś, skoro uważasz że jest fajna z charakteru.

Argen-Nie o to chodzi. Raz atakuje wszystkie ładnie kobiety, te brzydkie też, przykładowo fiku miku, a potem wielce staje w ich obronie. Fałszywe to jak h*j.

Szkoda że nie dostrzegacie w niej fałszywego charakteru, to gorsze niż śmierć. Taka by się z wami bawiła całe życie, najgorsze co może być, to fałszywy człowiek.

Chorwacja to raj dla naturystów, po co jej bikini...:D

Gość gość
na plazach dla naturystow same stare dziady siedza i stare baby, zadnej mlodej tam nigdy nie widzialem