Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość German Man Twenty Seven

wyjazd do niemiec

Polecane posty

Dostałem propozycje pracy w Niemczech za 1600€, moja dziewczyna nie chce jechać ze mną. Zarabia 1200zł. Nie chce zostawiać rodziny, a szczególnie mamy, bo to takie 2 papużki nierozłączki. Jest to na zadupiu fakt, ale świeże powietrze, gdzie mieszkać będzie, Polsat cyfrowy mogę jej założyć. Za 1600€ nie będzie musiała na razie pracować starczy nam. Na pewno przez najbliższe 2 lata. Ja sam zarabiam 2500 i to nie starczy jak chcemy rodzinę itp. A 1600€ tam bez problemu, a potem na dziecko się coś dostaje. Która by wyjechała? może mały sondaż? Bo jak mam tam wyjechać zostać sam to chyba zostane.

Gość gość
1/10. coraz słabsze te prowokacje.

tak prowokacja bo ktoś dostał pracę. Na prawdę takie coś się w ogóle nie zdarza w życiu... tak dalej siedź przed komputerem i wal konia czy rób sobie palcówe przed zbiornikiem czy SU.

Gość gość
a jak sie robi palcówę? i co to za zbiornik nie mówiąc już o su? myślisz że każdy siedzi po uszy w goownie tak jak ty?

ooo tak, nie wiesz jak się robi, lepiej już się nie odzywaj bo tylko się kompromitujesz dziecko. Do szkoły!