Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na co leca Kobiety

Polecane posty

Gość gość

1. wyglad 2. pieniadze 3. kootas ... xxx. wzrost xxx faceci- 1.charakter 2.wyglad 3. dobre serce xxx zgadza sie?

Gość facettttttttt
faceci 1 twarz 2 cycki 3 tylek 4 nogi ... dlugo nic... 5 umiejetnosci kulinarne kobiety 1 wyglad 2 kasa 3 poczucie humoru kootasa ciezko ocenic na pierwszy rzut oka, wiec nie pchalbym go za wysoko

Gość gość
Jestem bardzo dobra i kochana, ale nie sadze by faceci na to lecieli. Ja lece na wzrost (mam 175 cm wiec kurduple ponizej 180cm odpadaja) lubie sie przytulic do duzego mezczyzny,ponadto twarz intelekt serce

Gość roczne mrrrau
myśle że kobiety lecą na wyprzedaze poatym te złe i zołzowate z pewnością na zlot czarownic

Gość justysiaaaaaa
faceci: 1. doopa 2. tzytzki 3. waga/figura 4. sex 5. ubior 6. zaradnosc (najlepiej, zeby kobieta nie byla zbyt inteligentna, ale umiala przyniesc do domy fajna kase, i nic od nich nie chciala) kobiety: 1.zaradnosc+inteligencja (kasa, kasa, kasa) 2.wzrost 3. silny charakter (ahh ci bad boye) 4. mieszkanie/samochod 5. poczucie humoru

Gość gość
same blachary tu siedzą :D

Gość gość
kobiety leca na wszystko co przyciaga jak sroka jak poruszasz czyms srebrnym , kolorowym to biegnie - wiec kasa kasa kasa wzrost i k***s

Gość gość
a co to jest kootas? k u t a s obił mi się o uszy ale kootas to chyb jakaś rasa kota ?