Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktoś kto skończył licencjat na prywatnej

Polecane posty

Gość gość

uczelni a mgr. już na państwowej będzie na równi dla pracodawcy z kimś kto ma licencjat i mgr z państwówki?

Gość gość
Ja kończyłam licencjat w Wyższej Szkole Zarządzania i Finansów we Wrocławiu, a magistra na Uniwerku ekonomicznym państwowym. Tylko że to nie jest taka licha szkoła jak np. Cosinus i nic nie dostaniesz za to że chodzisz i płacisz. Nie odczułam żeby pracodawcom przeszkadzało to, że wcześniej kończyłam prywatne studia, ale pracy szukałam tylko w moim mieście, gdzie wszyscy wiedzą jaka jest ta szkoła lub inna.

Gość gość
Cosinus to taka licha szkoła? serio? moja kuzynka ją skończyła swoją drogą strasznie wyżej srająca osoba :D a istnieją w ogóle pracodawcy którzy wolą osoby po prywatnych uczelniach? tak z ciekawości?

Gość gość
U nas panuje opinia, że to bardzo licha szkoła, najlichsza. Słyszałam w kolejce na rozmowach kwalifikacyjnych jak absolwentki tej "uczelni" skarżyły się, że są dyskryminowane i oceniane niesprawiedliwie na rozmowach. Osobiście uważam, że opinia o szkołach jest słuszna, ponieważ widzę jakie osoby spośród moich znajomych dały radę ją skończyć.