Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupowałyście do szpitala

Polecane posty

Gość gość

te specjalne koszule do karmienia i biustonosze?

Gość gość
rozpinaną koszule podkłady, wkładki laktacyjne, które później się przydały ale i tak nie wyszło karmienie piersią podpaski majtki brałam stare, żeby nie było ich szkoda, tych siateczkowych nie kupowałam bo podobnież nie sprawdzają się za dobrze kosmetyki recznik przydadzą się ręczniki papierowe do osuszania przy nacięciu krocza i nie pamiętam co jeszcze

Gość gość
a biustonosz miałam taki zwykły, bez usztywnień, aby było łatwo wyciągnąć i tak okazało się, że później nie karmiłam

Gość gość
Biustonosz obowiązkowo! Chyba, ze chcesz przy karmieniu swiecić cyckami :P Ja kupiłam taki zeby odsłaniał jak najmniej a i tak się odwracałam jak karmiłam. A no i koniecznie kup sobie jednorazowe podkładki pod sedes, bo nie wiem czy dasz radę sikać albo kupać na małysza po porodzie ;)

Gość gość
Koszulkę miałam zwykłą rozpinaną przez środek Biustonosz normalny*( nigdy nie kupowałam takiego specjalnego) po prostu odchylałam miseczkę .

Gość gość
Staniki miałam z odpinanymi ramiączkami a koszulę na cienkich ramiączkach-łatwo było zsunąć z ramienia.

Gość gość
Kup majty siateczkowe nie zwykłe ja nosiłam zwykłe i krocze długo nie chciało mi się goic,jak najwuecej wietrzyc!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie no biustonosz będę miała, ale tak się zastanawiam czy właśnie może być taki z odpinanymi ramiączkami. Koszulę też kupiłam taką na ramiączka, zwykłą, ale jakaś taka za duża jest i zsuwa mi się, więc myślę, że nie będzie problemu z karmieniem. No sama nie wiem.

Gość gość
Ja do tej pory kupuje biustonosz dla karmiacych dlka mnie to mega wygoda a koszula zwykła ropinana na środku bo te ciążowe wygladaja identycznie a kosztuja 2 razy wiecej bo sa ciążowe :)