Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kat86

czy warto dalej walczyć

Polecane posty

Czy skoro zdecydowanie zakończył naszą znajomość po 7 miesiącach, a ja go nadal kocham, to walka ma jakiś sens. Czy powinno się zabiegać, prosić, chcieć rozmawiać, czy nie to nie? Pytam poważnie, mam taki charakter, że ciężko mi zaufać ale jak już to zrobię to na maksa dlatego łatwo mnie zranić. Przez pierwszy miesiąc próbowałam od czasu do czasu odezwać się i zaproponować spotaknie ale on konsekwentnie odmawiał. Twierdząc, że jest mega wkurzony na mnie. Zerwał ze mną dlatego, że przyjechałam do niego bez zapowiedzi. A ja chciałam mu zrobić niespodziankę bo wrócił z podróży. Kolejnym powodem było to, że przez wcześniejszy miesiąc twierdził, że za dużo do niego wydzwaniałam a on ciężko pracował. Faktycznie- ma on firmę eventową i organizował duży koncert przez co praktycznie w ogóle się nie widywaliśmy. On uważa, że wydzwaniałam do niego i to było okazywanie zazdrości. A mi po prostu jego brakowało! On też nie szuka ze mną kontaktu w chwili obecnej. Chciałam uszanować jego decyzję, ale tak bardzo kocham. Walczyć? Czy to przynioslo kiedyś pozytywny efekt, czy tylko upokorzenie. Nie jesteśmy już razem ponad 2 miesiące jednak tego, że zależało mu na mnie i mnie kochał jestem pewna

Jak ci zależy, to walcz. W końcu, co jeszcze masz do stracenia? Tylko... musisz jakąś rozsądną strategię znaleźć. Jeśli on zerwał, bo uznał że mu się narzucasz, twoje kolejne ataki w tym stylu, jeżdżenie do niego, wydzwanianie, mogą go jedynie zirytować i zupełnie pogrążyć Cię w jego oczach. Może, jeśli macie kontakt mailowy, napisz do niego maila - ale nie takiego napastliwego domagającego się wyjaśnień, tylko krótko, łagodnie, napisz co czujesz - np. "Bardzo tęsknię za Tobą"

o co Ty Kochana chcesz walczyc? Czy do Ciebie nie dotarlo jeszcze, ze On Cie NIE CHCE.On nawet nie chce kontaktu z Toba, czego dowodem jest odmowa jakiegokolwiek spotkania z Toba. Powod zerwania jest absurdalny , bo to raczej mile, ze bliska osoba chce przyjechac do nas, nawet robiac niespodzianke.Wyglada na to, ze bal sie takich niespodzianek, bo byc moze robil inne" babki z piasku " i nie bawil sie tylko z Toba w nie . Radze zapomnij , bo ewidentnie ten ktos ma Cie w nosie .