Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaa88

Nie chcial sie ze mna przespac zakochalam sie chcialabym zeby byl ze mna

Polecane posty

Gość ankaaaa88

Znam go z pracy. Bardzo ale to bardzo mi się spodobał. Zresztą to facet podoba się każdemu :). Jestem sekretarką więc go obserwowałam. Każdy flirt ze strony koleżanek z pracy odrzucał. Albo udawał, że nie słyszy. Widziałam, że ma obrączkę... Ale na wszystkich imprezach firmowych itd pojawiał się sam. Postanowiłam się dowiedzieć dlaczego.2 lata mi to zajęło. W tym czasie wiązałam się z różnymi mężczyznami ale nie chciałam z nimi być. Wykorzystałam 'niewierność', dwulicowość jego przyjaciela. Najpierw zaczęłam się z nim spotykać, a powiedział on mi co się stało. Że jego żona zachorowała na boreliozę bardzo późno zdiagnozowaną, podobno na początku zdiagnozowali SM. Jak brali ślub to była już w nienajlepszym stanie. Brała jakieś antybiotyki długo i dostała grzybicy układu pokarmowego nie może z tego wszystkiego wyjść już kilka lat. Zaczęłam 'podchodzić' go innymi sposobami nie flirtem ale jak przyjaciółka:). Doszło do tego, że się zaprzyjaźniliśmy. I on sam mi powiedział o tej sytuacji łzy mu leciały, płakał jak małe dziecko a w pracy zawsze był uśmiechnięty i wesoły i żartował itd :). Jest dobrym aktorem. Ale postanowiłam uderzyć innym razem. Zaprosiłam go na obiad, nie chciał bo żona czeka na pewno, że musi się nią zająć ale w końcu mi się udało użyłam argumentu, że musi czasem pomyśleć coś o sobie, że musi się czasem oderwać. Kiedyś znalazł wolną chwilę i przyjechał. Podałam alkohol, ma słabą głowę... zaczęłam się do niego dobierać. Już zdjęłam mu spodnie i bokserki ale on nagle mnie złapał za ręce i powiedział, że nie. Ubrał się i wyszedł. Nie odbiera od tej pory moich telefonów, w pracy jest ze mną na......... dzień dobry :(. Koniec. Naprawdę mi na nim zależy...

Gość ankaaaa88
Najpierw zaczęłam się z nim spotykać, a powiedział on mi co się stało. Jego przyjacirl...

Gość gość
jeśli chodzi o sytuację zdrowotną tej kobiety jest możliwe borelioza w późnym stadium daje objawy takie jak SM a antybiotykoterapia długa prowadzi do grzybicy. i takie szmaty też się zdarzają

Gość gość
tak wrednej i podłej małpy jeszcze na kafe nie było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Jesteś obrzydliwa i wstrętna. Dobry facet z niego !!

Gość gość
Ale jesteś wściekła suka, z resztą jak każda kochanka. I najczęściej tak jest, ze to właśnie napalone baby romans zaczynają. Dotąd łażą za upatrzonym facetem i kombinują aż dopną swego, a później szantażują.

Gość gość
K U R W I S Z O N

Gość gość
Żona chora, a ta świnia do chłopa się dobiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZMACISKO PODŁE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
i jeszcze wydzwania do niego. D****A!!!!!!!!!!!!!!! Powinien cię szlag trafić wściekla suko.

Gość ankaaaa88
jaki atak odezwała się banda 'świętoszków' zapewne

Gość ankaaaa88
on wcale nie jesdt taki święty dał sobie majtki zdjąć to co

Gość gość
no tak... to moze druga proba?;-)

Gość gość
choć cię głupia flądro upiję, może jeszcze coś dosypię i zobaczymy czy nie dasz sobie gaci sciągnąć. jeszcze sama będziesz je zdejmować i to w biegu

Gość gość
i kankana tańczyć na stole hahaha

Gość ankaaaa88
wcale nie był aż tak pijany :D

Gość czmzmzzmzmzmzmzmzm
wiecie co... jeśli chodzi o faceta, ożenił się z chorą kobietą na pewno seksu mu brakuje. Na pewno...

Gość gość
to leć teraz do jego zony i powiedz jej , że ci się udało zechlać jej meża i gacie mu ściągnąć. może kobitka się zlituje i pobiegnie da sądu z pozwem rozwodowym :D

Gość gość
ścierwo ostatnie z niej

Gość gość
Napalone d****i szarpią za rozporki żonatych facetów a poźniej jęczą na forach, że to facet je mamił i uwiódł.

Gość ankaaaa88
a dlaczego taki facet jak on nie mógłyby jeszcze żyć normalnie....

Gość gość
dlaczego ty nie moglabys jeszcze zyc normalnie??

Gość ankaaaa88
ale on się ożenił z chorą kobietą na pewno mu brakuje ciepła, seksu, itd... sorry ale widać było, że jest wygłodniały ;)

Gość gość
skąd wiesz, że mu brakuje ciepła i seksu i po czym poznałaś, że jest wygłodniały?

Gość gość
Nie wiedziałam, że candidoza jest nieuleczalna. :D Jak to możliwe, że ja candidę wyleczyłam bez problemu, już dawno o niej zapomniałam i seks z mężem uprawiam, kiedy tylko mama ochotę. :D

Gość gość
To źle wiesz. Jak ją miałaś tylko w pochwie, to mogłaś wyleczyć (nie była to kandydoza, tylko co najwyżej candida w pochwie). Ale kandydozę ogólnoustrojową wyleczyć jest nuiezmiernie trudno i nawet nie wiem, czy w ogóle się da. Chorzy na to leczą się całymi latami. I potrafi szybko wracać. Więc nie miałaś kandydozy ani pojęcia o tej chorobie.

Gość gość
Ależ oczywiście, że miałam, bo wyszła mi w badaniu kału. Z tego co widzę sama nie masz zielonego pojęcia o tej chorobie, skoro nawet nie wiesz, że można ją bez większego problemu wyleczyć.