Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet używających podpasek

Polecane posty

Gość gość

Ile paczek podpasek zużywacie w ciągu jednego okresu? Zakładając, ze w paczce jest 10 sztuk.

Gość gość
2 - 3 zalezy od intensywnosci okresu i jego dnia

Gość gość
hahaha, zmieniam srednio co 2h, a czasem i czesciej jak czuje mega przypływ:D, ..................... 20lat uzywalam tampony,a od jakiegos czasu cos mi nie tak....

Gość gość
2 paczki i pod koniec kilka wkładek.

Gość gość
mi wystarcza 1 jak bardzo leci to papier dokladam

Gość gość
hahah, ścierny???:D

Gość gość
Założyłam temat bo okres mam 4 dni, zużywam 3-4 paczki podpasek, a moje dwie najlepsze koleżanki mówią, że im jeszcze z drugiej paczki zawsze zostanie jakaś sztuka :o Nie wiem jak one to robią, albo może to ja przesadnie często zmieniam, ale nie wyobrażam sobie skorzystać z toalety i nie wymienić podpaski.

Gość gość
JA TAK SAMO, zuzywam 3 i czesto 4 zaczne, ale bardzo często zmieniam, zwlaszcza w 3 pierwszych dniach

Gość gość
zwykły papier!!byłam teraz z dzieckiem 3 dni w szpitalu i wystarczyło mi 6 podpasek (musiałam dać sobie rade )

Gość gość
chyba jaja sobie robisz? 6 podpasek to ja mam na 1 dzień

Gość gość
dwie, ale pod koniec okresu używam wtedy grubszych wkładek, bo nie znoszę podpasek a nie mogę używać tamponów :(

Gość gość
nie mialam jak wysc ze szpitala do sklepu a w szpitalnym sklepiku nie było nie miala wyboru takie dziwne ?

Gość gość
od kilku miesięcy mam bardzo skąpe okresy i wystarcza mi ok 10-12 podpasek, bo od 3 do 5 dnia już tylko wkładki

Gość gość
okres mam 5 dni zakładając, ze paczka ma 10 podpasek to zużywam 2,5 paczki.

Gość gość
A jak masz kuku w paluszek to co dwie godziny plaster zmieniasz???ha ha mi jedna paczka starcza,4 dni okres razy 4 lub piec na dobę podpasek.....i to nie jest dziwne,

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość nie mialam jak wysc ze szpitala do sklepu a w szpitalnym sklepiku nie było nie miala wyboru takie dziwne ? xxxxxxxxxxxxxxxxx no dziwne, a nikt nie mógł Ci przynieść, takie trudne???:D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość A jak masz kuku w paluszek to co dwie godziny plaster zmieniasz???ha ha mi jedna paczka starcza,4 dni okres razy 4 lub piec na dobę podpasek.....i to nie jest dziwne, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hahah i z paluszka tyle nie leci co przy okresie:D ale i tak zmieniam kilka razy, zeby był świezy, ale tu kocmołuchy:D

Gość gość
ja mam bardzo skąpę okresy, po 3 dniach juz praktycznie jestem po, w sumie paczka spokojnie starcza

Gość gość
jesli chodzi o aspekt finansowy, to wolalabym kupuc najtansze ale zmieniac czesto bo to o higiene chodzi, komfort ze jestem ,,czysta'' no i o to zeby sie infekcji nie nabawic, a mozna kupic duze opakowanie wyrob biedronki czy tesco, lidla itd na pewnych rzeczach sie nie da zaoszczedzic

Gość gość
matko ale wam zazdroszcze,ja uzywam tamponów i podpasek jednocześnie,bo sam tampon mi po 2 godzinach przecieka,i to rozmiar super,masakre mam przez 2 dni

Gość gość
ja mam to samo, tez uzywam tampony i podpaski przez 2 dni, potem tampon i wkladaka nastepne 2 dni, 1 2 dni sama wkladka....

Gość gość
no to ja identycznie jak ty

Gość gość
3 dni tampony na noc podpaska potem praktycznie tylko wkładka z cafree wystarcza

Gość gość
nie nie mial mi kto przyniesc!!!!!

Gość gość
u mnie to jest tragedia, w nocy 2x wstaje bo przez sen czuje pełen tampon:(

Gość gość
ja mam skąpe okresy i do tego ta krew wycieka mi głównie wtedy jak siedzę na klopie i rozluźnię mięśnie/cisnę klocka. nie używam podpasek raczej, ale na pewno nie zużyłabym nawet jednej paczki, bo musiałabym zmieniać czyste podpaski albo z jakąś plamką. tak że nie ma co się dziwić i to nie jest związane z byciem flądrą tylko z obfitością krwawienia.

Gość gość
do goscia wyzej,to masz bardzo skape te okresy. Normalne to jest?

Gość gość
Wstyd kobiety :o jak można zmienić tylko 3 podpaski w ciągu dnia? Nawet jak miesiączka jest skąpa to śmierdzi jak się tyle godzin przekisi. Bleeeeee. Brudaski.

Gość gość
Ja kupuje podpaski w opakowaniach po 20 sztuk i na okres takie 2 paczki idą, okres trwa mi średnio 5-6 dni.