Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alkohol po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Kiedy po porodzie i powrocie do domu napiłyście się alkoholu? Pytanie do mam, które od początku nie karmiły piersią. Mąż po wyjściu ze szpitala chce mnie przywitać w domu ulubionym szampanem, ale nie wiem czy to nie przegięcie tak wcześnie z bąbelkami szaleć;)

Gość gość
nie zamierzasz karmić i się pytasz czy możesz się alkoholu napić ? Kolejna walnięta...... majonezu i czekolady w ciąży pewnie też nie jadłaś

Gość gość
Mnie zaraz powyjsciu z oddziału mąż szampanem witał w bramie:):):)

Gość gość
a jesteś osłabiona porodem utratą krwi etc? bo jeśli nie to lampka ci nie zaszkodzi

Gość gość
nie pytam czy mogę:) Pytam kiedy Wy napiłyście się po porodzie i tyle.Proszę czytać ze zrozumieniem, a w ciąży jadłam wszystko normalnie także majonez i czekoladę, kawę też piłam.

Gość gość
ja się napiłam jakiś miesiąc po porodzie a to dlatego, że wcześniej nie miałam ochoty :)

Gość gość
gość 12:40-to fajne przywitanie miałaś:) mnie wszelkie powroty ze szpitala kojarzą się z powagą i takim majestatem, ciszą. A także bólem zniechęceniem, strachem, niepewnością. A tu taka bomba powitalna. Zupełnie inaczej niż widziałam to do tej pory.

Gość gość
ja jakoś ze 2 czy 3 mies po CC dlatego ,że sie bałam że szwy mi pekną hehehe

Gość gość
ja wychodząc ze szpitala jeszcze przed wejściem do samochodu spaliłam pierwszego papierosa :D a wieczorem wypiłam pierwsze piwko na balkonie z sąsiadami ;P Miałam cc, ale to chyba raczej bez znaczenia :D

Gość gość
Ja długo karmiłam piersią, ale gdybym nie karmiła to na pewno wypiłabym taką niespodziankową lampkę szampana :)

Gość gość
ja dokładnie 2 tygodnie po cc poszłam z meżem na 3 godzinki na randkę , wypiłam 1,5 lampki wina, mleko odciągnełam wcześniej i mama podała synkowi butelką, a że karmiłam w sposób mieszany to następnie dałam mm