Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Auto Centrum Tomasz Knapik komis samochodowy Regulice

Polecane posty

Gość gość

witam, jakiś czas temu zakupiłem w tym komisie samochód i jestem póki co zadowolony. Jeźdżę dopiero kilka miesięcy ale wiadomo każdy samochód ma prawo się zepsuć, jednak po zakupie bylem bardzo zadowolony. Fachowa obsługa, bez naciągania. Od jakiegoś czasu obserwuję ich stronę i autka im schodzą :) zamierzam kupić tam kolejny samochód dla syna! Jak coś ustrzelę dam znać!

Gość gość
goowno nas to obchodzi

Gość ACH xsara
Witam was i opowiem wam moją historię z tym komisem. Jechałem do komisu w Alwerni i po drodze napotkałem tegoż właśnie komisiarza.. To był dzień 11 listopada i był otwarty:D Spodobała nam się Xsara Picasso 2.0 w automacie i my ją kupili . Gadka jeden właściciel i itp kobieta nie paląca bez wypadkowy książka serwisowa prowadzona do końca..... I wpadłem na pomysł taki - mój kolega z pracy dobrze zna niemiecki i zadzwonił do serwisów z książki i co?????? i zgadza się wszystko!!!!!! to co powiedział Knapik . Mam auto 2 dni i jak się sprawdzi to wam dam znać !!!! Na dzień dzisiejszy polecam tego gościa bo jest prawdomówny

piotro23 Witam kupiłem u pana Tomasz Knapika Forda Focusa MK2 .Pan Tomasz zapewniał mnie o bez wypadkowej histori samochodu i orginalnym przebiegu.Postanowiłem sprawdzić to autko bo było godne uwagi.Pierwsze pojechałem do profesionalnej stacij obslugi;ja decydowałem której;łącznie że sprawdzne było na szarpakach,test amortyzatorów,spaliny,podłączony komputer,lakier sprawdzany czujnikiem.itp wszystko wyszło ok. Po zakupie wymieniłem rozrząd,był orginalny fabryczny pasek tak że wszystko się zgadzało co mówił pam Knapik.Samochód posiadam nadal i jestem zadowolony z zakupu.Polecam ten komis, gdy będe zmieniał auto to napewno odwiedze pana Knapika ,pozdrawiam Piotr Kraków.Wrazie jakich kolwiek pytań służe pomocą .piotr.kr@o2.pl.

Gość Seahawk
Witam, Ostatnio nabyłem u Pana Tomasza Mazde 6 z 2002 r. i jestem zadowolony, więc polecam, bo było sympatycznie, szczerze i Pan Tomasz zawsze służył pomocą, niczego nie tając :) Ogólnie polecam! Paweł

Gość brzesko
Witam, również kupiłem nie dawno samochód u pana Tomasza Mazde 6 i jestem zadowolony ze stanu technicznego po dokładnych ogledzinach u mechanika nie wykryto żadnych problemów lub usterek. Serdecznie polecam ten komis. pozdrawiam Łukasz

Gość gość
A co to? Słabo interesik się kręci, że trzeba na kafe reklamować???:O

Gość gość
Witam, ostatnio kupiłem tam taczkę, po 2 dniach odpadło mi koło i musiałem założyć płozy.

Gość Paweł z Zamościa
Witam, Gość napisał "A co to? Słabo interesik się kręci, że trzeba na kafe reklamować???" Uważam, że uczciwego sprzedawcę należy promować i nie jestem w żaden sposób związany z firmą autocentrum regulice - po prostu kupiłem u nich samochód i jestem z niego zadowolony i myślę, że kolejny samochód również tam kupię :) A w internecie jest mało informacji na temat tych porządnych sprzedawców, więc warto w każdym miejscu o nich pisać :) Pozdrawiam Paweł M. P.S. Jestem zakochany w moim Mazdziorze :)

Gość dzesika
Haha. jaka reklama. odgrzebywana co jakis czas z super pozytywnym komentarzem. zadowoleni kupcy przypadkiem spotykaja sie co jakis czas na babskim forum. hehehe.

Gość dj techno
dziwne ja kupilem mazde 323F - i jestem zadowolony - przegląd blacharka i td

Gość ACH Xsara
Powracam do tematu bo minęło 5 miesięcy od kupna samochodu w tym komisie (Xsara 2.0 Automat). Jestem mega zadowolony z tego autka nic się nie dzieje. Ponadto jak obiecał na okres letni że załatwi opony letnie do tego auta i byłem dziś i dotrzymał słowa.Poleciłem tam kilka znajomych i tez kupili tam auta - ale to dopiero opiszę pózniej bo to świeży temat. Gorąco polecam ten komis samochodowy..

Gość gość
Nie polecam

Gość Mazdowicz
Szanowni użytkownicy czy wasze auta są tak dobre i różowe jak je opisujecie? Czy opisuje je komisant :D . Na Mazdaspeed w dziale Kupuje Mazde -Mazdoszroty znajdziecie czarno na białym jak pan wpadł na cofnięciu licznika. W przypadku Mazdy jest to łatwe do sprawdzenia i udowodnienia. No cóż życie jest takie ze wcześniej czy później oszustwa wychodzą na jaw. Mimo ze prowadzi biznes i płaci podatki robi jak zwykły oszust kryminalista. Niestety 90% handlujących samochodami tacy są a my kupujący po części do tego ich zmuszamy bo auta z 2 z przodu są be a maja kosztować tyle co z 2 z przodu na zachodzie.

Gość gość
Do końca nie wiadomo czy licznik został cofnięty czy celowo został zaniżony na ogłoszeniu bo z tego co widziałem w komentarzach to ktoś był i oglądał tą mazdę i twierdzi, że stan licznika był 40 tysięcy wyższy niż przebieg na ogłoszeniu otomoto. Handlarz tłumaczył się błędem na ogłoszeniu. Cóż- nasze kochane polskie komisy

Gość Mazdowicz
Widzisz tak działa internet :) Handlarz zobaczył ze mówi się o nim i nakryto oszustwo wiec dodał kilometrów. Co ciekawsze ogłoszenie znikło, nie zostało poprawione. Osoba która oglądała to auto już poprawionym przebiegiem jechała do samochodu z niższym przebiegiem, innej osobie powiedział przez telefon zaniżony przebieg. Wiec samym postępowanie handlarz udowodnił ze nie była to pomyłka tylko licznik był cofany. Mazda ma jeszcze coś, jeśli licznik był ruszany programowo zostaje ślad o czym zapewne handlarz nie wie ale idzie to sprawdzić. I co najważniejsze nie jest to pierwszy raz u tego pana, co można znaleźć w sieci.

Gość gość
zamierzam kupić w tym komisie samochód bo tutaj ma dużo fajnych opinii, cieszę się że taki temat powstał bo naprawdę nie wiedziałem gdzie profesjonalnie odpicowują zwiezione z Landu szroty, teraz już wiem, mam już 2000 PLN i wybieram się do Regulic niebawem..

Gość gość
Oczywiście masz rację,ale niestety polskie prawo działa tak,że aby udowodnić komuś winę trzeba mieć dowód. Zestawienie tych dwóch ogłoszeń mogłoby nim być gdyby nie fakt, że ktoś był i oglądał auto z przebiegiem faktycznym a komisiarz tłumaczył się błędnym przebiegiem w ogłoszeniu więc nie wiadomo do końca co jest faktycznie prawdą. Na własnym doświadczeniu wiem, że ogłoszenia ( szukam auta 2 miesiące) w internecie to dwie różne bajki ( inny rocznik, inne wyposażenie -nie wspominam o bezwypadkowości.) Uważam, że najlepszym rozwiązaniem przed zakupem auta jest telefon do poprzedniego właściciela, bo oczywiście książka również może być sfałszowana ( lub telefon do serwisu z książki). Być może Mazdy już nie ma bo została sprzedana. Umówmy się,że 2 z przodu to żaden przebieg dla auta.

Gość Mazdowicz
Dowód jest w ogłoszeniu i zachowaniu handlarza, pozostał na 100% ślad w Mazdzie ze było grzebane w liczniku.

Gość gość
Jestem również szczęśliwym nabywcą auta u pana Knapika . Puszka srebrzanki i czernidła zmyliły moją czujność. zdecydowanie nie polecam.

Gość gość
Witam, szczerze nie polecam właściciel mija się z prawdą, przekazał info że autko jest bezwypadkowe, nie sprawdziłem, niestety jak sie okazało auto było bite, szpachlowanie warte o połowe mniej niż zapłaciłem. Totalny oszust i naciągacz

Gość Gocha1976
To dziwne, że ten sam ,,gość" najeżdża na komis Pana Tomasza.

Gość gość
Czytał Tomasz Knapik.

Gość gość
Goska ogarnełaś internety :D

Gość Mazdowicz
Pan Tomasz zaliczył kolejna wpadkę z Mazdą. Kolejne że osoba która u niego niby była i widziała już prawdziwy stan licznika a pan Tomasz tłumaczył się błędem w ogłoszeniu, to też pan Tomasz :) Zresztą każdy sobie oceni to sam, czy chce kupować auto średnio pewne jak i średnio bezpieczne.

Gość Adam OPTV
Witam, niespełna miesiąc temu zakupiłem w tym komisie super pięknego Volkswagena. Auto sprawuje się świetnie, dokumenty i przebieg autentyczny. Pan Tomasz i Jego Żona to przemili, dobrzy i uczciwi ludzie. POLECAM ten komis z czystym sumieniem, nie zostaniecie oszukani. Adres to ul. Jana Pawła II a to zobowiązuje ;-) i myślę, że Właściciele są tego świadomi ;-)