Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna starszy o kilkanaście lat

Polecane posty

Gość gość
K****.coraz glupszw tematy tu zakladacie! Autorko rob co chcesz po co sie glupio pytasz nie masz mozgu?

Gość gość
nigdy w zyciu nie brałabym takiego dziadka :D

Gość gość
A mi sie wydaje ze autorka tak dopytuje bo upatrzyla sobie facia nawet sie z nim calowala a ten nie sklada zadnych deklaracji i nie ciagnie tego dalej. Autorka chce wybadac o co chodzi i tyle. On jest stary ona mloda ale po temacie widac ze to Ona jest bardziej zainteresowana nim niz on ja!

Gość gość
te lala! po co zakladasz taki temat, pytasz ludzi o cokolwiek? przeciez masz juz zdanie wyrobione i zadne inne opinie do ciebie nie przemawiaja pier d o l sie z tym dziadem ile wlezie i lej na wszystkich bo i na ciebie wszyscy leja z gory na dol:D

Gość gość
Ja bym brała :D ale tylko na "chwilę". Żeby przekonać się jak to jest, na pewno inaczej niż z dwudziestokilkulatkiem, a jeszcze ja jest niedoświadczony? :p

Gość przykladna
"Przykladna to ty masz juz 40 a twoj mezulek 54 wiec nie dziw sie ze nie widac roznicy przeciejz obojecjestesciu juz ze tak powiem blizej niz dalejsmiech.gif i nie wmawiaj nikomu ze ktos kto ma 40 czy 50 lat wyglada na 20 bo chociaz nie wiadomo co by robil to i tak Wiek na twarzy jest wypisany. Amen!" . ja nic nikomu nie wmawiam :D i oczywiscie, ze nie wygladamy na 20 lat. ale jestesmy szczupli, zdrowi i mlodziezowi, wiec nie wygladamy na zadnych starych bab ani dziadow. jego siostra ma 60 lat, a wyglada na jakies 45. niektorzy ludzie po prostu wygladaja mlodo, bo prowadza wesoly tryb zycia, nie wpierniczaja kluch i swininy, zeby wygladac jak popuchnieci kotleciarze z lysine i szara cera juz w wieku 40 lat. ja np. oprocz tego, ze twarz juz nie jest taka 20-letnia, to pod wzgledem figury, fryzury i stylu nie zmianiam sie od 20 lat. tyle, ze teraz mam sylwetke lepsza, bo wysportowana, a wtedy bylam 20-letnia chudzina z plaskim przodem ;) . oj ludzie, ludzie, smieszni jestescie nazywajac 37 latkow starymi dziadami i emerytami :D chyba obracacie sie posrod takowych. teraz ludzie zupelnie inaczej wygladaja. wez sobie taki 40-paroletnie aktorki, jak jennifer anniston, sandra bullock, julia roberts i wiele innych. pewnie, ze nie maja buzi i cialek 20 latek, ale przeciez to sa super laski! i kazdy moze tak wygladac, jak o siebie dba ;)

Gość przykladna
a wracajac do pytania autorki, to po prostu sama sie najlepiej przekonaj. przeciez nic nie stracisz wchodzac w zwiazek z nim, jesli po jakims czasie sie nie uda. tylko radze ci nie wchodzic w uklad typu, ze jestes od niego uzalezniona finansowo, bo takie cos to nie zwiazek, tylko uklad ;) . ja przed tym moim obecnym panem mialam kilka zwiazkow, z czego 2 kilkuletnie powazniejsze. jeden z facetem tez ponad 10 lat starszym, a drugi z rownolatniem (2 lata starszy) oba zwiazki rozpadly sie ze wzgledu na roznice siwatopogladowe i preferencje odnosnie stylu zycia, ale nie bylo to zwiazane z wiekiem. bo np. ten facet pierwszy starszy mial styl zycia jak dla mnie zdecydowanie za beztroski i mlodziezowy, a ten mlodszy byl jak bezprzydodowy dziad :D

Gość gość
Przykladna fajni duchem najwyzej. Jestes w takim wieku ze nie zauwazasz oznak starEnia bo nie chcesz zuwazac miedzy innymi. Natomiast osoby w wieku lat 20 widza ze jakis tam 40 latek nie wyglada juz tak mlodo. A aktorki ktore wyminilas jako fajne laski to po pierwsze przechodza tysiace operacji plastycznych po drugie wpisz w sobie w net nazwiska tych aktorek foto naturalne to sama zobaczysz jak naprawde wygladaja bez upiekszaczy obrobki zdjec itp itd. Sama bys sie nie chciala obudzic kolo nich rano! A wracajac do tematu dla 20tki 40 bedzie stara dla 40 szesciesiatka. Nie dziwie sie ze mowisz autorce ze ten jej men jest mlodziak. Dla ciebie na pewno bo jedt od ciebie mlodszy o 3 lata:D

Gość przykladna
po pierwsze, ja nie mowie autorce, ze jej 37-latek to mlodziak, tylko dziwie sie, ze niektorzy nazywaja 37-latka emerytem i starym dziadkiem :D poza tym ja ZAUWAZAM oznaki starzenia i nigdy nie twierdze, ze wygladam jak 20 latka, ale twierdze, ze w takim wieku osoby nie musza wygladac jak zdziadziale staruchy, ktore odzywiaja sie odpadkami z chlewa i zapijaja to wodka. mi naprawde w niczym nie przeszkadza fakt, ze nie wygladam jak 20 latka, bo po co mi do szczescia wyglad 20 latki? przeciez to sam wyglad. w zyciu liczy sie to, zeby byc zdrowym na ciele i duchu, bo to oznacza wieczna mlodosc, nie skora bez zmarszczek. poza tym faceci o szczulej wysportowanej sylwetce nawet po 60 potrafia wygladac swietnie. nie jak 30 latki, ale po co sie upierac, ze jedyna oznaka i waznym elementem mlodzienczosci jest skora bez smarszczek. to akurat jest element najmniej wazny i najbardziej powiezchowny, liczacy sie tylko dla powierzchownych i bardzo mlodych ludzi. aktorki ktore wymienilam akurat nie mialy tysiaca operacji plastycznych, bo po co? maja twarze wygladajace na ich wiek. ale wez ich sylwetke i osobowosc - to czyni je swietnymi laskami, a to ze maja pare zmarszczek mimicznych, ktorych wlasnie NIE usuwaja operacja plastyczna, nie czyni ich mniej swietnymi laskami :) ale owszem, sa ludzie kolo 40, a nawet mlodsi, ktorzy faktycznie wygladaja okropnie i staro. sflaczale, szare cialo pozbawione sportu i zdrowej diety, szara cera, zolte zeby, zapchane pory i zmarszczki, bo o siebie nie dbaja, u facetuf lysine, ale tego akurat nie krytykujmy, bo to nie ich wina, chyba ze w przypadkach zaniedbania i zlej diety. to dotyczy zarowno kobiet jak i mezczyzn. ale nie uogolniajmy, ze wszyscy tak wygladaja! jesli sie o siebie dba, to taki wyglad nie nastapi nawet w wieku 70.

Gość gość
Przykladna kazdy ma prawo miec wlasne poglady. I to ze ty lubisz 40 50 czy nawet 70 latkow ok.ale inni nie koniecznie musza. Jesli chodzico wyglad hmmm...to wiesz mam akurat sceptyczne podejscie. Mam znajoma lat 47 i ona wszystkich "czestuje" swoja uroda tzn mowi o swojej atrakcyjnosci a sluchacze otwieraja szeroko buzie. Ale niestety nie z podziwu a z zazenowania bo kobieta ma wiecznie tluste wlosy szara cere pelna wagrow , zawsze obrzydliwie brudne paznokcie , mega ciemnozolte zeby...usta dwie cienkie kreski zero makijarzu, strasznie rozlazle cialo i do tego dziwnie kraczato chodzi Alee uwaza ze jest sex bomba. I probuje to wmawiac innym. Nie twierdze ze tu jestes nieatrakcyjna ale pisze to po to bys zrozimiala ze to co jest dla ciebie wszystkim dla innych byc nie musi.

Gość gość
Autorka pytala o roznice wieku. I my nie musimy bic jej braw. Dla jednych koles medzie mega ciasteczkiem a jednak dla wiekszosci bedzie tylko starym dziadem i tyle w temacie. A ona i tak zrobi co chce

Gość przykladna
skoro kazdy ma prawo miec wlasne poglady, to nie wmawiaj autorce, ze 37 latni facet to emeryt i stary dziad :D opisalas ta 47 kobiete no ale ja wlasnie sama napisalam, ze zaniedbani ludzie po 40 wlasnie tak tygladaja. ja mam dwie znajome 50 latki ktore wygladaja jak nastolatki z figury, zero tluszczu, zero celulitu, ladne dlugie wlosy, modne (ale niegroteskowe) ciuchy, z twarzy widac ze maja po 40tce, ale uwierz mi - wiele 30 moze sie schowac przy ich urodzie. no ale wiazcie sie z tymi waszymi 20 letnimi samczykami rozplodowymi, w koncu nikt wam nie broni, ale takze wy nie zmawiajacie dziewczynie, ze jej 37 facet to smiec warty tylko ladnego nagrobka.

Gość przykladna
37 latem bedzie "starym dziadem" nie dla "wiekszosci, jak pisze gosc powyzej, tylko dla niedojrzalych osob tak moze do 25-27 lat, ktorzy potrafia myslec tylko standardami z wlasnego podworka ;) no ale jak wy sie obracoacie wsrod takich typow, jak wyzej oijnsana niezadbana pani, jak tak wygladaja wasie rodzice, sasiedzi, to wcale sie nie dziwia skad opinia, ze 37latek toemeryt nad grobem. ale gdzie wy zyjecie, ze macie tylko takie wzorce?

Gość gość
Oj babo tak sobie tlumacz ze 50atrakcyjne i laski:D fakt jest faktem po 40tce kobiety traca zainteresowanie facetow i dlatego ci szukaja pustych nastolatek do pukania. A kobieta w kwiecie wieku ktora mowi o sobie laska to wybacz ale widac ze z pewnymi faktami sie nie pogodzila. LASKA TO DLUGONOGA SZCZUPLA DZIEWCZYNA W WIEKU 25 LAT A NIE STARSZA PANI::D

Gość gość
Bo te mlode chca zyc bawic sie u boku fajnego faceta z aksamitna skora a nie wycierac d**e jakiemus sflaczalemu starcowi....

Gość gość
No wiesz przykladna tez jest mloda laska ale tylko dla tego swojego mezulka czy kogos tam. W koncu ona jest od niego 20 lat mlodsza wiec pomimo 40 tki dla niego jest jak mloda cipka haha

Gość gość
Ty laska pokaz fote to ocenimy. I przesyan p******ic farmazony bo zycie jest zyciem cialo sie starzeje i uroda Zawsze przemija-a u Ciebie zostala? Masz mase kompleksow i widac jak bardzo nudne i smutne zycie ze swoim starcem skoro caly dzien wtracasz sie do rozmow dizo mlodszych od siebie osob. Ps. Gdyby 40 tki byly mlodziutkie i ach ocj to nie bylo by reklam tena lady na nietrzymanie moczu a gdyby 40 latkowie byli tacy z***bisci niczym nie rozniacy sie od 20 latkow to nie bylo by viagry i innych tego typu suplementow po 40 roku zycia:D:D

Gość gość
ty masz problem Ja mam 30 a on 49 Mam przy nim zycie jak w bajce ale bardzo mi przeszkadza roznica wieku Mowie mu o tym otwarcie a on wciaz powtaza ze to tylko cyfry Moze dla niego bo ma mloda laske Jestem ladna i zadbana kobieta kazdy mu mnie zazdrosci ale co bedzie za 5 lat??????? Kasa to nie wszystko ......... masakra

Gość gość
Wiej dziewczyno zanim sobie zanim zycie Ci przez palce przeleci. On sie cieszy bo młoda ładna ,a Ty sama widzisz ,ze Ci to nie odpowiada. Uciekaj póki mozesz

Gość Arkadiaaaaaaaaaaaaaa
Taka jak Ta wyżej co ma 40 lat to i tak jej wszystko jedno czy bedzie z rówiesnikiem czy dziadem pod 60 tke. Czego ona ma jeszcze od zycia oczekiwać? Ale młode dziewczyny 30 letnie mają przed soba jeszcze wiele ,a pakowanie sie w związek z kolesiem w kwiecie wieku niczego dobrego nie wrózy.Ciało nie (prędzej sie zesra niz powstrzyma proces starzenia) do tego juz w pewnym sensie spowolnienie zamiast całonocnej imrezy ciepłe kapcie zamiast planów na przyszłosc zastanawianie sie jak to bedzie na emeryturze. Wszelkie bolaczki itp itd. Nie pakujcie sie w to dziewczyny. Zreszta facet po 40 szukający związku to czesto rozwodnik. Pomyslcie. Gdyby był taki cudowny to czemu jest po rozwodzie? Dziewczyny jest tylu fajnych młodych facetów bez zobowiązań byłych zon itpz którymi mozecie ułozyc sobie naprawde fajne pełne ekscytacji zycie

gość Macie/miałyście faceta o kilkanaście lat starszego od siebie? Ja właśnie zaczęłam taką znajomość. Mam 24 lata a on 37, ale ciągnie mnie do niego strasznie. Całowaliśmy się już, nie nalega wcale żebyśmy już poszli do łóżka. Jest dobrze zbudowany, troskliwy, czuły i taki kochany po prostu. Macie jakieś doświadczenia ze starszymi facetami? Gdy bylam o rok starsza od ciebie poznalam goscia o 13 lat starszego.. Dzis jestesmy malzenstwem i uklada nam sie bardzo dobrze.

Gość gość
To ja autorka Dziękuję dziewczyny za wszystkie komentarze, te mniej i bardziej miłe. Mimo wszystko zaryzykuję i spróbuję stworzyć z nim coś fajnego co nam obojgu mam nadzieję da radość. Póki co nasza znajomość rozkwita, za chwile ma do mnie przyjechać, więc czekam z niecierpliwościa:-)

Gość gość
bierz szczote i idz cipe szorowac dla starego dziada:D

Gość gość
nie draznij zazdrosnikow bez szans u kobiet :-D powodzenia