Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrzz

Do kobiet 30 plus

Polecane posty

Gość mistrzz

Witam wszystkie panie. Jestem młodym wysportowanym chłopakiem z Warszawy. Kulturalny i dobrze wychowany, jednak trochę nieśmiały. Piszę na tym forum, ponieważ wiem, że odwiedza je spora liczba kobiet. Od pewnego czasu pociągają mnie kobiety starsze ode mnie, bacznie się im przyglądam i próbuję poznawać, jednak nie daje to żadnych efektów. Stąd też moje pytanie, czy nie fantazjowałyście o młodszym facecie? Czy nie pociąga Was myśl, że to Wy jesteście tymi doświadczonymi ? Ja wiem, że jest stereotyp, że młody, to głupi i krótkodystansowiec, ale wydaje mi się, że to, że jestem niedoświadczony, nie oznacza, że nie mam zapału. Mam zapał i to wielki, chcę się skupić na daniu przyjemności kobiecie, a nie tylko na zaspokojeniu swoich potrzeb. Z drugiej strony wiem, że są kobiety, którym sprawia przyjemność obcowanie z młodszym i poniekąd mniej doświadczonym partnerem. Jeśli jest jakaś pani, która chciałaby o tym popisać, proszę o kontakt niedoswiadczony02@wp.pl . Nie wykluczam spotkania, jednak zaznaczam, że nie interesują mnie jednorazowe przygody. Nie jestem turbo podrywaczem, który "zalicza" wszystko co się rusza. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
Hej, mam 33 lata a od ponad roku bardzo interesują mnie młodzi mężczyźni :) Nie wiem czy to taki odpowiednik męskiego kryzysu wieku średniego, ale nie mogę się wręcz napatrzeć ;) Chętnie bym spróbowała jak to jest być w łóżku z takim "młodziakiem" :d Tym bardziej,że zawsze wybierałam mężczyzn starszych od siebie. Od koleżanek w podobnym wieku wiem,że też tak mają. Jeśli nie możesz żadnej poznać bliżej,to zapewne dlatego,że są jak ja mężatkami i takie relacje raczej odpadają. Cóż - jeśli się kiedyś rozwiodę, to dam ci znać :D