Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koledze stanął przy mnie

Polecane posty

Gość gość
ja tam wierze w przyjazn damsko-meska i myslalam ze taka nas laczy, nie wiem czy to podniecenie mialo jakies znaczenie czy nie, czy to cos zmienialo czy nie

Takie zachowania zawsze prowadzą do seksu i/lub uczucia. Lepiej poważnie o tym porozmawiajcie.

Gość gość
przez analizowanie tej calej sytuacji..nakrecilam sie, przy kolejnym spotkaniu lekko sproboje go sprowokowac, ubiore sie ladniej, moze przez przypadek wypne tylek szukajac czegos na polce z dolu.. jednym slowem sprawdze czy faktycznie podniecam go czy to byl "wypadek"

Gość gość
Hahahaha ale nie wypinaj się za bardzo,wiesz że kto wypina-tego wina????:P Nie żałujcie sobie dzieci,seks jest zdrowy!!!!!!

Gość gość
hehe no co ja biedna poradze :P jak jest samo kolezenstwo to zadnego stawania na bacznosc nie powinno byc :P

Gość gość
analfabeta wymyślił tytuł

Gość gość
Hmm a Tobie nie twardnieja piersi ;-) ?

Gość gość
relacje koleżeńskie, przyjacielskie, "siostrzane" to jedno, a fizjologia faceta to drugie. To że mu stanął nie jest w tej sytuacji dziwne. Dziwne by było jak by mu nie stanął. Ale sam fakt, że stanął nie znaczy jeszcze, że ma ochotę na coś więcej. Jak jesteście w takiej rzeczywiście bliskiej relacji to wybadaj. On może bać się ciebie spłoszyć. Swoją drogą te 24 lata to taki wiek, kiedy myśl o seksie jest zupełnie naturalna. Jak lubicie ze sobą przebywać, to naturalne by było zacieśnić bliskość. Ktoś musi być odważniejszy, jak nie on to może ty - sprowokuj kolejne takie ujawnienie jego podniecenia, nie wycofaj się, wytrzymaj i wtedy jakoś nawiąż do tego spostrzeżenia - a to u nas nowość, ciekawe co też ona może znaczyć ? Możeprzygotuj na takie spotkanie nieco bardziej seksowny strój, ale niezbyt demonstracyjny. Jakieś legginsy plus tunika i skąpo pod spodem.

Gość gość
Jutro z rana zgłoś na prokuraturę zboczeńca, nie daj sobą pomiatać, gdzie twoja godność :-O

Gość Kinky Roots
k***seł funkcjonuje ponad świadomością właściciela, więc reakcja jest naturalna, automatyczna i bezwiedna 🖐️

Gość gość
I jak zakonczyła sie ta przygoda (doświadczenie życiowe) ?