Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość windziaka

nie wiem czy sie odezwać doradzicie

Polecane posty

Gość windziaka

znamy się 4 miechy . mamy po 30 lat . ostatnio jak się widzieliśmy nie zachowałam się zbyt "normalnie" a jeszcze potem mu dowaliłam że jest wredny.... on też za ładnie się nie zachował....Czy źle zrobię jak się pierwsza do niego odezwę?? Chciałabym coś do niego napisać i sprawdzić nawet czy mnie oleje czy nie. Ale nie chce znowu żeby sobie pomyślał że za nim latam lub mi na nim zależy. Co mam zrobić ?? dać sobie spokój??

Gość windziaka
myślałam napisać czy jest nadal zły .

Gość windziaka
boję się że jak sie pierwsza odezwę to on potem nie będzie mnie szanował :(

nie wiem czemu robisz z igly widly... :P najlepsze jest jak to wyglada naturalnie. jestes raptem 2 lata starsza ode mnie i nie ogarniasz takich spraw?? zobacz... idziesz widzisz go, mijacie sie, ty jakby sie zatrzymujesz mowisz marek... sluchaj ostatnio zachowalam sie jak idiotka, troche mi glupio, chciala, cie przeprosic... :P mam nadzieje ze nie naslales na mnie jeszcze ruskich? :P wygladales na zdenerwowanego... :P no i tyle... wszystko naturalnie... :P

Gość windziaka
dzięki zbereżniak jakoś mi lepiej. Najwyżej mnie oleje :D

Gość windziaka
dobra zaraz coś mu napisze...ręce się trzęsą :D

Gość gość
To wcale nie takie proste Zbereźniku. Ja też ostatnio odewałam się pierwsza do pewnego mężczyzny i wciąż się martwię o to, co sobie o mnie pomyśli. Albo że wywołam tym jakąs burzę, czego wcale wywolywać nie zamierzałam i nie zamierzam. Wy jednak inaczej myślicie niż my. A Twój sposób, chociaż dobry, to rzadko kiedy daje się go stosować. Bo do tego trzeba mieć okazję, i to częstą, aby tego kogoś spotkać. Ja takiej okazji nie mam - i moi najlepsi przyjaciele płci męskiej i miłość mojego życia mieszkają zbyt daleko, bo tak się potoczyło nam życie. Dziś ludzie zmieniają miasta lub kraje zamieszkania.

Gość windziaka
napisałam i cisza :( etam to nie to jakoś przeżyje

Gość windziaka
odpisał teraz ze jest zły.... e szkoda gadać

Gość a czy mi ktos pomoze
;) bo mam problem, mam kogos na oku, ten ktos ma mnie, ale za cholere nie wiem czy czujemy to samo :o jak ktos mi odpisze to napisze cos wiecej ;)

Gość a czy mi ktos pomoze
odezwijcie sie DOSWIADCZENI :(