Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie w ciazy po dlugim chodzeniu

Polecane posty

Gość gość

witam. jestem w 6 tygodniu ciazy. wczoraj przez pol dnia chodzilam a na wieczor zaczelam plamic bardzo jasna krwia, dzis tez duzo chodzilam i plamie czerwona krwia. nie wiem co robic, brzuch mnie nie boli tylko plecy. co ja mam zrobic?

Gość gość
Jechać na IP. Też tak miałam, właśnie po spacerach. Tylko wyszłam z domu i wracałam do szpitala.

Gość gość
i co to bylo? zagrozenie dla ciazy?

Gość gość
Poronienie zagrażające. Leżałam trochę w szpitalu, dostałam luteinę na podtrzymanie. Ciąża na szczęście się utrzymała.Dobrze radzę udaj się do ginekologa bo krwawienie jest niepokojące i leż!

Gość gość
Ja pierdzielę, w ciąży jesteś, plamisz krwią i się pytasz czy jest zagrożenie dla ciąży....? Pewnie że jest, jedź do szpitala i przestań kurde chodzić bo stracisz dziecko

Gość gość
a po co chodzisz tyle, wczoraj plamiłaś a dzis znowu chodziłaś, musisz teraz skontaktować się z lekarzem to da ci na potrzymanie, tym bardziej że bolą cię plecy z tyłu, moja koleżanka dobrze się czuła i biegała potem miała nitki z krwi, po tym zdarzeniu 3 tyg leżenia i luteina dopochwowa i wszystko przeszło

Gość gość
jesli cie plecy bola to byc moze poronienie sie zaczyna tez tak mialam, mimo lezenia plackiem, zaczal mnie brzuch, nogi i plecy bolec i poronilam, mimo ze jak zobaczylam krople krwii natychmiast pojechalam to bylo juz w trakcie ale jedz zaraz do szpitala!!!!!!!moze dostaniesz leki i mam nadzieje ze bedzie ok:)