Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta29xyz

Mój ukochany ma dziecko

Polecane posty

Gość Marta29xyz

Byliśmy ze sobą rok. Zaszłam w ciążę w 32 tygodni urodziłam dziewczynkę i zmarł po kilku godzinach walki o życie. Trzy lata temu wziął ślub. Wczoraj widziałam jego żonę z wózkiem, niebieskim wózkiem. Zajrzałam na jęk fb ale nie ma zdjęć małego, ani nic napisane że urodziła czy coś. Ma tylko dodate zdjęcie z wesela w lipcu i miała malutki brzuch. On też nie ma dodane zdjęcia, ale jego mama dodała zdjęcie i podpisała, że ma na imię tak i tak urodził się 2 września z wagą 41000g i 59 cm długości. Ja dalej go kocham a on ma.już rodzinę. Nie zamierzam się wtrącać, ale dalej coś do niego czuje.

Gość gość
skoro go kochasz to daruj sobie sledzenie go na fb. Zajmij sie kobieto swoim zyciem, a nie rozdrabujesz i analizujesz przeszlosc..... zenada

Gość Marta29xyz
Żałuję że to nie jest nasze dziecko. Chciałabym być na jej miejscu.

Gość Marta29xyz
Wiem że nie powinnam. Nie zamierzam rozwalac mu rodziny.

Gość Marta29xyz
Wtedy oboje byliśmy młodzi i głupi. A dziś ja za rok ma 30 i jestem sama, a on ma 32 i ma żonę i dziecko. Jaka ja byłam głupia

Gość gość
sadze ze nawet gdybys chciala nie dałoby to żadnego efektu. Facet wybrał inna kobiete,ma z nia dziecko i pelna rodzine. A Ty sie ludzisz ze skoro nie umiescil na swoim koncie zadnej wiadomosci o dziecku to sie z niego nie cieszy, albo ukrywa to zeby cie nie zranic? Blagam. Zapisz sie na kurs hiszpanskiego, wieczorami wyjdz na koncert, kawa, alboco tam preferujesz i nie analizuj

Gość Marta29xyz
Nasze dziecko było z wpadki ale bardzo ją kochałam. Nasza córeczka.

Gość Marta29xyz
Nie wiem czy się cieszy z niego czy nie. Nie mam z nim kontaktu.

Gość Marta29xyz
Mama mojego byłego ma trzy zdjęcia wnuka. Jedno jak śpi w lozeczku, drugie i trzecie jak ona go trzyma i ma taki slotki uśmiech.

Gość gość
Mam pytanie, poco założyłaś ten temat? Nie masz się przed kim wygadac czy może masz nadzieje,żę spotkasz tu kogoś, kto powie Ci , że wziął z nią ślub z poczucia obowiazku.... że powinnaś walczyć o swoje szczęście??

Gość Marta29xyz
Nie mam komu się wyzlic. Nie chce rozwalic mu rodziny a tym bardzej dziecku bo ono winne nie jest.

Gość gość
a czemu sie rozstaliscie ze soba?

Gość anka12341234
A myślisz ze on nadal może coś czuć do Ciebie? Ja bym spróbowala sie z nim skontaktować......

Gość Marta29xyz
To miałbyć tylko seks nie obiecywał mi nic więcej. I przez rok był to tylko seks dla niego bo dla mnie to nie był tylko seks. Powiedział mi, że weźmie odpowiedzialność za dziecko, pomoże mi wychować, ale razem nie będziemy.

Gość gość
To w czym problem? I jeszcze pomysł, żeby się z nim kontaktować. W jakim celu? własnego upokorzenia?

Gość gość
w miedzyczasie chodzil juz z tamta, swoja przyszla zona? dlaczego zakonczyl z toba ten uklad?

Gość Marta29xyz
Ze mną zakończył ten układ bo właśnie ją poznał. On jest adwokatem załatwił mi pracę w kancelarii swojego ojca.

Gość Marta29xyz
Boję się z nim skontaktować.

Gość Marta29xyz
Jak dowiedziałam się o ciąży to byłam bardzo szczęśliwa. Ale on nie chciał wziąć ślubu ze mną..żeby nasze dziecko urodziło się w normalnej rodzinie.

Gość gość
A po co masz sie z nim kontaktowac? Zajmij sie woim zyciem :/

Gość Marta29xyz
Nie wiem czy on kiedykolwiek był posprzątać grób naszej córeczki. Kiedyś będziemy musieli zmienić pomnik i jak my to mamy zrobić ja mam sama czy razem. Nie wiem

Gość gość
wez kobieto sie ogarnij!! romans przez rok dawalas du p y a teraz uzalasz sie!!! masakra

Gość gość
Ale bredzisz. Pomnik, jasne. Po prostu chcesz mu rozpieprzyc zycie, nie dziwie sie ze znalazł sobie inną i jest z nią szczęśliwy, bo z takim zaborczym babonem jak to masakra.

Gość chaosarcher
Allleluja ! Życz mu szczęśćia :)

Gość Marta29xyz
Na pogrzebie nawet nie staliśmy koło sobie ja płakałam a on tak normalnie stał. To była nasza córeczka moja i jego. Jak by teraz to wyglądało jakby nasza córeczka żyła jakby ją traktował. Jak by to wyglądało syn z nim, a nasza córka z nami. Jego syn miałby ojca a nasza córka nie.

Gość gość
Zaczyna mi to przypominać opowieści o niespełnionej miłości do szefa, który ożenił się z panią stomatolog. Wam też? :D

Gość gość
przestan o nim myslec i poszukaj sobie innego

Gość gość
Nie plakała ,bo to facet,pozaty m -hmmm o ile jest tak jak mowisz-on nie chcial tego dziecka,nawet jej nie wiedziała,a gdyby zyla twoje coreczka by moze on bylby weekendowym tatusiem albo tylko takim ,który płaci alimenty...dzieckiem faceta nie zatrzymasz przy sobie