Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usowianka

Do ludzi mieszkajacych w Niemczech

Polecane posty

Gość usowianka

Mam pytanie: jakie jest nastawienie rdzennych Niemców do emigrantów? Wczoraj w pracy rozmawiałam z kobietą z Ghany, która mieszkała w Niemczech przez 16 lat, a teraz przeniosła się do Stanów i wyzywa na tutejsze zycie i brak tolerancji. Czy rzeczywiście Niemcy aż tak sympatycznie podchodzą do czarnych? Coś mi się wierzyć nie chce...tym bardziej, że widać, że kobieta lubi dostawać forsę za siedzenie i zbijanie bąkow.

Gość Spain relax
Związek Socjalistycznych Republik Europejskich Do banku w Szwajcarii wchodzi klient z walizką i ściszonym głosem mówi do bankiera: - Chciałbym wpłacić pieniądze, w tej walizce jest całe cztery miliony euro. Na to bankier uśmiechnięty: - Proszę nie ściszać głosu, bieda to żaden wstyd.

Niemców mocno zaczęli irytować imigranci o ciemnym kolorze skóry, szczególnie wszelcy islamiści. Jako Polka nie musisz się niczego obawiać, wbrew temu co piszą media,. Niemcy na lubią. :)

Gość cjtbjf
Póki co, to nie zamierzam zmieniać miejsca zamieszkania. Ale zaczęła mnie kobieta wpierniczac, nie podoba się, to bety do skarpety i wypad. Zaczęła mi wciskać ciemnote, że w Niemczech jest cudowna wolność, a tutaj rasizm. No cóż, pewnie dlatego, że czarny jest prezydentem. Z tego co słyszałam, to sympatie pro-afrykańskie topnieją w Europie, a kobieta mi kity wciska.