Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysokie wymagania na człowieka normalnego XXI wieku

Polecane posty

Gość gość

Po obserwacjach życiowych stwierdzam że dzisiejszy "normalny" człowiek XXI wieku to taki, który udaję obłudę w towarzystwie musi coś mówić niekoniecznie mądrego, ale zawsze coś mówić aby być jak reszta "normalnych". Którzy mówią żeby mówić, bo tym sposobem utrzymują swój autorytet wśród grupy, cisza rzadko zapada a już to tylko na maksymalnie do 3 sekund. Mnie to denerwuję bo ja odzywam się tylko gdy mam coś ciekawego i merytorycznego do powiedzenia, dlatego mam mało znajomych bo większość jest dopasowana do schematu ciągłego mówienia nawet największych głupot. W sumie dobrze mi z tym bo w moim gronie znajomych mam ludzi na poziomie których nie interesują tzw. pierdółkowate szczegóły życia codziennego.

Gość gość
a nie jest tak dlatego, ze chcesz usprawiedliwic to, ze jest jestes nieatrakcyjna osoba? (bez obrazy, tak tylko pytam)

Gość gość
Jestem atrakcyjny fizycznie ale jeśli chodzi o psychikę jestem bardzo spokojny i bardzo bardzo leniwy nic mi się nie chce chociaż się motywuję to lenistwo jest silniejsze ode mnie co z tego że mam wykształcenie wyższe jak pracy i prawka brak, zawsze rano się nakręcam że będę aktywny w ciągu dnia, a potem wyjdę na miasto czy szukać roboty i zaczyna się bardzo krótka pamięć, nie pamiętam często co robiłem 5 minut temu , dlatego w rozmowach towarzyskich czasami coś mówię i zacinam się zapominam słowa jakbym mówił innym języku;)

Gość gość
hehe, przypomniales mi ze ide wlasnie cwiczyc;)