Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MariaAntonina26

pije

Polecane posty

up...bo serio nie wim... mam etap że nie piję kilak tygodni a potem jak mam okazje to znów... i jak wypiję jedno piwo to mam smak na 2, często nie piję tego 2 ale mnie ciągnie i to k***wsko

Gość gość
Nie mam pojęcia, ale mam podobny problem, Kiedyś piłam raz na jakiś czas lampkę wina, teraz dosłownie codziennie 1-2, czasem nawet 3... Jak nie wypiję czuję się wręcz fatalnie..

hej... no ja nie czuję się źle, ale po prostu "mam smak" to wypiję kurde... i zauważam, że to za bardzo lubię... nie upijam się, nie piję w ukryciu ale kurde!!! chyba mam problem!

fajnie, że napisałeś gościu.., ja mam k***a rozum, pozycję i drażni mnie ten smak na piwo... bo tylko je lubię, wódka mnie brzydzi, wino za ciężkie jest, a whisky to bleee...ale jak ktoś częstuje to piję mimo niesmaku.... to mnie przeraża!!!

Gość gość
ja mam większy problem...potrafię wypić 4-5 piw w jednym dniu często w ukryciu, oczywiscie nie robie tego codziennie ,ale zdarza się, ze 3-4 razy w tygodniu. Jestem wykształcona, mam dobrą pracę, męża i,...słabość do alkoholu :( mąż też lubi piwo, ale jednak pije mniej niż ja...

Gość gość
a wina, ani drinków nie lubię, jedynie piwo, nie wyobrażams sobie być w ciąży:(

Gość Himmuś
Gardzę alkoholikami.

Gość gość
harii - a czemu to jest problem ? co to znaczy ze masz rozum i pozycje - jeszcze nigdy sie nie spotkalam z takim stwierdzeniem - czy pracujesz i obawiasz sie ludzi - ze ktos np. poczuje od ciebie alko ? jesli tak to pracujesz u siebie czy w firmie gdzies ?

Gość gość
harii - a czemu to jest problem ? co to znaczy ze masz rozum i pozycje - jeszcze nigdy sie nie spotkalam z takim stwierdzeniem - czy pracujesz i obawiasz sie ludzi - ze ktos np. poczuje od ciebie alko ? jesli tak to pracujesz u siebie czy w firmie gdzies ?

Gość gość
ja piję 0,7 Absoluta zawsze w czwartek , skończyłem filozofię w Heidelberg i potem gospodarkę i finanse w Basel, mam tytuł doktora mówię biegle w 5 językach obcych nie widzę żadnych problemów

Pracuję w firmie i bez jaj! Przyjście po piwie do pracy to jest masakra i w życiu bym się do tego poziomu nie zniżyła. Ja jestem po doktoracie, mam faceta, pieniądze, więc przeraża mnie ta miłość do piwa! Choć jak piszę, piję tak raz na 3 dni i jak wypiję dwa piwa wtedy to znaczy, że miałam zły dzień. Normalnie jedno i pa

Gość joanna od aniolow wszystkich
gosc - a przeciez to nie problem 4-5 piw wypic ! - nooo coo ty ...

Gość gość
jeśli to jest dla ciebie problem , albo musisz koniecznie te piwa wypić można się zastanowić... ja piję moje 0,7 absoluta bo to taki zwyczaj obyczaj czy lepiej powiedzieć ..rytuał który bardzo lubię czwartek to dzień tylko dla mnie , takie psychiczne sprzątanie , które bardzo lubie

dla mnie już te jedno na 3 dni to oznaka, że trzeba uważać... może dramatyzuję, ale lepiej teraz, niż wcześniej... dlaeto pytam, czy to ja jestem za bardzo wyczulona cy serio mam uważać... choć myślę, że skoro mnie to drażni to to 2

Gość gość
nie bój się, my jak wychodzima na kolację lub na bankiecie jesteśmy zawsze jest alkohol ważne żeby to bylo z umiarem. poczytaj jak zdrowe jest czerwone wino !!!!!

no 1 piwo mieści się w granicach umiaru chyba ;) mimo wszystko mi głupio, że te 2 razy w tygodniu ( czy tam 3) je wypijam... nawet jeśli zawsze w towarzystwie, albo po ciężkim dniu

oh nieeeee ... - harii - chyba dramatyzujesz moja mila - a co musisz w pracy robic ze tak sie obawiasz ? - ja ci napisze co ja musze ...

a wieczorem tez ?

poczytaj sobie piwo a nawet czerwone wino pije sie dla zdrowia !