Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama nie chce mi kupić antybiotyku mam zapalenie okostej jak ja przekonac

Polecane posty

Gość gość

chodze do dentystki na kase chorych. I ona spieprzyła mi leczenie kanałowe i mnie bardzo bolało 20 dni aż w koncu mama dała mi kase na pójście do dentystki prywatnie. I tak okazało sie ze to co w tym zębie narobili na kase chorych te całe 'opatrunki' idt sie rozkładają! i tyle tam ropy było to wszystko tak cuchło i jeszce sie okazało ze mam zapalenie okostnej. Mama nie che mi dac na następną wizyte i na antybiotyki. Mówi ze samo przejdzie. Pomocy jak przekonać?

Gość gość
ło ranyyy ale sie musisz męczyć....zapalenie okostnej samo nie przejdzie,a tata też Ci nie da ?

Gość gość
wspolczuje, a twoja mama jest nieodpowiedzialna :(

Gość gość
Tata mi nie da dzisiaj sie na mnie wydarł że ryczę :"(

Gość chaosarcher
Ile to kosztuje ?

Gość gość
Idz do 5ej pierwszej dentystki

Gość gość
dzisiejsza wizyta kosztowała 80 zł ale trzeba abtybiotyki wykupic i nie chce mi dac pieniędzy na to bo mówi ze samo przejdzie

Gość chaosarcher
Autorko koniecznie idź do dentsyki. Serce mi się kraje że wtej polsce jest jak jest że luzdzie nia maja nawet pieniedzy na leki :C Pewnie by ci dali gdyby mieli. Ajjj... Nie moge takich rzeczy czytać , bo jest mi żal że nie mogę pomóc :C . Ale ile to kosztuje powiedz ?

Gość gość
dziecko , masz p*****lniętych starych , pewnie sami już państwowe nosza to ich nie boli , z******abym , sama mam dzieci , i jak trzeba to trzeba

Gość gość
Nie chodzi nawet o ten ból ja che leczyc zeby zeby nie było komplikacji i zeby miec czym jesz bo moje zeby to ruina a mam 15 lat :(

Gość chaosarcher
Eh... ale mi smutno :C

Gość gość
Nawet obcym ludziom jest przykro a oni maja do mnie tylko pretensje a jak cos sie popsuje albo cos to moja wina. Tak samo popsuło sie cos tam w wc to była moja wina i musiałam to odkupic za pieniace zarobione w malinach gdzie robiłam całe wakacje od 7 rado do 19 o kromce chleba w deszcz w upał a przecierz do szkoły coś sobie kupić musiałam....