Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj byly instruktor chce sie spotkac co robic

Polecane posty

Gość gość
Chwila moment nikt nie powiefzial ze on teraz pierwszy raz po roku sie odezeal. My caly czas mielusmy kontakt tulko ze povroku zaproponoeal spotkanie

Gość gość
Nie musisz robić tak, jak my Tobie mówimy. To Twoje życie i Ty bierzesz za nie odpowiedzialność. My możemy się tylko podzielić z Tobą własnym doświadczeniem, bo sama byłam zdziwiona, jak bardzo mężczyźni potrafią się kamuflować. Sporo już widziałam i sama też trafiałam na różne oryginały. Napisałam Ci tylko, żebyś miała to wszystko na uwadze, a przede wszystkim, jeśli zdecydujesz się jednak z nim spotkać, żebyś nie tłumaczyła jakiegoś jego zachowania, przy którym włączy Ci się światło alarmowe, że coś jest nie tak. Jeśli coś Ci tak powie, to daj sobie z nim spokój. Wiele kobiet to bagatelizuje, a potem kończą ze zdradzającym je mężem lub brutalem. Po czasie widzą, że mogły to przewidzieć.

Gość gość
Mo ale dlaczego mnie przestrzegasx przed tym?? Czemu?

Gość gość
Nie martw się. Nie zakochałem się w tobie. ;-) Nie chcę tylko, żeby kolejna "siksa" była nieszczęśliwa. ;-)

Gość gość
Już Ci napisałam dlaczego. Przeczytaj tyle razy, ile potrzbujesz, by zrozumieć. Pamiętaj, że przed świetną manipulacją trudno się czasem obronić. Rób jak chcesz, ale zdawaj sobie sprawę, że wchodzisz na grząski grunt i bądź wobec niego dwa razy bardziej czujna.

Gość gość
Ona ma 21 lat! Jej ciało domaga się FACETA. Co tu gadać o grząskich gruntach...

Gość gość
"gość Nie martw się. Nie zakochałem się w tobie. oczko.gif Nie chcę tylko, żeby kolejna "siksa" była nieszczęśliwa". Bardzo to miłe, że są jeszcze na Ziemi mężczyźni, którzy troszczą się o inne kobiety i chcą im pomóc. Mądrze piszesz, ale może Ona musi nauczyć się na własnych błędach, bo inaczej nie zrozumie tego, co Jej piszemy. Pozdrawiam.

Gość gość
"gość Ona ma 21 lat! Jej ciało domaga się FACETA. Co tu gadać o grząskich gruntach..." Ojej, każdy szuka miłości, to normalne. My też, mimo że starsi. Tylko że są czasem ludzie, których lepiej omijać, by nie było łez zamiast miłości. I tyle.

Gość gość
Ty sie jebnij w beret jeszcze twoja milosc do szczescia mi potrzebna :P dobra to juz wszystko wiem a teraz spojrzmy na to z drugiej str to jak nirmalny instruktor ma ulozyc sobie zycie skoro kazda bedzie patrzyla na niego przez pryzmat ogolnej opinu?

Gość gość
Teraz ty jebnij się w beret! Ty nie będziesz układać życia instruktorowi. Ty będziesz układać się POD NIM. A nogi i tak pójdą na bok... Pa, kwiatuszku!

Gość gość
Jak już Ci pisałam - musi znaleźć kobietę wystarczająco silną psychicznie, by mu ufać i pewnego dnia nie popaść w podejrzliwość i paranoję (zakładamy, że to ten uczciwy instruktor, ale wyobraźnia potrafi czasem wymknąć się spod kontroli). Albo może zmienić zawód.

Gość gość
To co waszym zdaniem mam zrobic z naszym kontaktem?? Piszemy ze soba czy jak na miescie wpafniemy na siebie to co udawac ze nie znam?? Jak napusze to nie odpisc czy co????

Gość gość
"gość Ty sie j**nij w beret jeszcze twoja milosc do szczescia mi potrzebna". Ok, idę stąd, bo widzę, że Ty postanowiłaś być bez żadnego powodu chamska dla ludzi, którzy chcieli Tobie pomóc. Nie warto widać było tracić czasu dla Ciebie.