Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uprawiałam seks na pierwszej randce

Polecane posty

Gość gość
do lozka chodzi sie z tym kogo sie kocha

Gość gość
faceci nie szanuja takich kobiet

Gość gość
gość dziś faceci nie szanuja takich kobiet X Dzisiaj kazda kobieta sie puszcza i chwala sie tym. Myslisz, ze kobiet interesuje to co mysla o nich mezczyzni? Im to wisi one czuja sie dumne z tego ze sypiaja z kim popadnie szczegolnie z zonatymi.

Gość gość
Nauczcie sie korzystac z zycia zamiast jeczec na forum. Masz tylko jefno zycie i ty zdecydujesz co w nim bedziesz robic

Gość gość
Jak ktos by mi powiedzial ze spotkam takiego faceta ze na pierwszym spotkaniu nogi mu rozlorze i bede sie z nim piepszyla to bym na ta osobe sie pogniewala i powiedziala bym ze ja nie prostytutka,a niestety tak sie stalo, Byla umowiona z facetem i poszlismy na kawe do malej przytulnej kafejki,a tam stworzyla sie taka mila atmosfera, ze gdy mi zaproponowal jeszcze jedna kawe ale u niego w mieszkaniu to sie zgodzilam.Ale to co sie u niego w mieszkaniu dzialo i na co mu pozwolilam to sama szukam na to wytlumaczenia,Bral mnie z malymi przerwami 4-y razy bylo mi juz wszystko jedno bo tak z sil opadlam ze nawet glos mi sie zmienil, a on nie przestawal tylko mocno we mnie tego penisa we mnie pakowal,Tak mi wtenczas dogodzil ze juz 6.y rok jest moim mezem i dalej tak morduje i calego w roznych pozycjach w c****e mi laduje

Gość gość
Nie czytałem wątku , ale z żona był seks na pierwszej randce , jesteśmy razem 13 lat, na lodzik to już trzeba było zaczekać

Gość gość
Od mojego rozwodu pół roku temu nie miałam faceta ale od dwóch tygodni spytam można już powiedzieć ze z moim facetem, wczoraj była nasza trzecia randka i powiedziałam sobie ze to już ten dzień moja cipka była tak napalona wkoncu od pół roku posuwał mnie tylko mój wibratorek. I stało się może nie było to romantycznie bo obaj długo się nie kochaliśmy, już w samochodzie zaczęliśmy się całować, Dorwał się do mojej cipki zajebiscie mi ja wylizał kiedy skończyła ja zrobiłam to samo tak bardzo tego chciałam, włożyłam jego kutaska do buzi a uwielbiam to a później szybko mnie zerrznol od tulu

Gość gość
Jestem po rozwodzie już 3 miesiące i nie kochałam się już pół roku do dziś właśnie jestem po trzecie randce powiedziałam sobie to dziś byłam tak napalona ze jak zaczął mnie całować w samochodzie pozwoliłam mu żeby dalej aż do mojej cipki ktora najpierw wylizał .bylam tak Napoleona ze powiedziałamu zerrznij mnie tego mi brakowało. Spuścił się na moje piersi fajnie bylo

Gość gość
Seks na 3 randce ,jestesmy prawie 6 lat razem.Trzeba szukać normalnego faceta a nie obszczymurka

Gość gość
Z moją partnerką pierwszy stosunek był po 5 miesiącach od momentu, w którym zostaliśmy parą. Wcześniej jednak pieściłem jej cipkę dłonią. Gdy byłem wolny nie stroniłem od dziewczyn, z którymi można było iść do łóżka już na pierwszej randce. Nie przesadzałem z tym, nie szukałem na siłę takich dziewczyn, ale gdy nadarzyła się okazja i dziewczyna mi się podobała to szliśmy do łóżka dla przyjemności i bez żadnych zobowiązań.

Gość gość
Ja kiedyś właśnie zaczelam związek od seksu i bardzo szybko się on skończyl :) facet widział we mnie tylko obiekt seksualny.Zerwalismy znajomość a on dalej potrafi do mnie wypisywac czy się z nim spotkań wiadomo w jakim celu.Także nie polecam.

Gość gość
gość 2013.10.08 ludzie co się z wami dzieje ? czy w tym dzisiejszym świecie nie ma już żadnych wartości ? seks na pierwszej randce ? jak w ogóle możesz sobie spojrzeć w oczy ? x Potrafią sobie spojrzeć w oczy bo są tak zezwierzęceni i ogłupieni propagandą że już im nic nie przeszkadza w ich zachowaniu, nawet nie myślą o konsekwencjach. Idą ulicą , zaswędzi i od razu się walą jak zwierzęta , oto jak rozpoznać patologie

Gość gość
seks na drugiej randce i planujemy ślub i dziecko,wiec nie ma reguły :)

Gość gość
08:11 i co z tego że planujecie? a planujecie też rozwód, jak jedno z was się prześpi z kimś innym? w końcu oboje macie do tego tendencję i do ulegania emocjom ;)

Gość gość
gość dziś 08:11 i co z tego że planujecie? a planujecie też rozwód, jak jedno z was się prześpi z kimś innym? w końcu oboje macie do tego tendencję i do ulegania emocjom oczko.gif X Ty zapewne będziesz siedzieć z mężem zdradzaczem żeby tylko rozwodu nie wziąć. To, ze ty na pierwszej randce do lozka nie pójdziesz nie znaczy, ze twój przyszły mąż tego by nie chciał lub tego nie robił.

Gość gość
gość 2013.10.09 a jak raz zabije się człowieka to jest się mordercą czy trzeba to robić cały czas? X A jak zabije sie człowieka po np dwóch latach od zapoznania to jest sie morderca czy czekanie cos zmienia?

Gość ggg

teraz jest moda na szybki seks i znajomych z kompa, wszystko latwo przychodzi i nie trzeba sie starac. ja z mezem poszlam do lozka po paru miesiacach, nigdy z nikim szybko nie uprawialam sexu, bo nie chce sie gzic z obcymi o ktorych nic nie wiem. dla mnie to dziwne, na szczescie moj maz uwaza tak samo. wg mnie sex na 1 randce troche zajezdza desperacja.

Gość Alf
Dnia 9.10.2013 o 00:04, Gość gość napisał:

ja dopiero po dwóch latach zdecydowałam się na seks ile w ogóle ty masz lat ?

Gdybym miał już dziewczynę będąc w wieku 17-18 lat to najprawdopodobniej czekalibyśmy ze dwa lata na odbycie pierwszego stosunku zadowalając się pettingiem. Ja jednak poznałem swoją partnerkę mając lat 22. Ona miała lat 20. Nie było na co czekać. Trzeba było szybko przejść do konkretów. Trzy miesiące po tym jak się poznaliśmy i miesiąc po tym jak zostaliśmy parą uprawialiśmy już petting. Po kilku dalszych  tygodniach uprawialiśmy już seks. 

Gość dwqq

Umów się na sex randkę z najlepszymi dziewczynami z twojej okolicy już teraz! ero-date.pl

-

-