Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bitamina

Ale jestem głupia

Polecane posty

Gość bitamina

Wplątałam się w "spotykanie się" z facetem, które trwa już ponad 4 miesiące, początkowo było to jakby randkowanie, teraz to nawet nie. oboje po jakichśtam niedawnych rozstaniach, na początku traktowałam go jak klina, ale teraz zdałam sobie sprawę z tego, że chyba mi zaczęło zależeć. Ale z jego strony żadnych propozycji/deklaracji/niczego w sumie, no z mojej też żadnych sygnałów, wie tylko, że mi się podoba, a ja jemu. dobra wiem, ma mnie gdzieś, jestem po to, żeby móc się przytulić do jakiejś dziołchy, pośmiać i rozejśc się każdy w swoją stronę, mówiłam, że głupia.

Gość kaziadra
to powiedz mu o tym

Gość bitamina
Własnie już nie mam,ale nie zwykłam latać za chłopami i bardziej niż przeżywania tego, obawiam się odrzucenia. Więc nic nie robię.

Gość bitamina
kaziadra, tak by było najłatwiej, ale dla mnie sprawa jest prosta-jakby chciał to by powiedział, czyli nie chce. Jestem koleżaneczką oficjalnie. Nieoficjalnie to sama nie wiem. Dziewczyny, nie pakujcie się w takie relacje, bo później będziecie miały taki mętlik jak ja teraz.

Gość bitamina
up jakieś rady? co robić? co powiedzieć, żeby nie wyjść na zakochaną idiotkę ale dopiąć swojego?

Gość gość
a czego konkretnie chcesz dopinac?

Gość bitamina
Chyba dowiedzieć się czego on ode mnie chce, nigdy nie rozmawialiśmy na ten temat.

Gość gość
jesli nie chcesz spytac sie w prost czy ma plany zwiazane z toba, mozesz sama zaczac gadac o tym jak widzisz swoja przyszlosc, jak spyta czy widzisz jego w tych planach to wiesz jak nie spyta to tez wiesz

Gość gość
Znam to chyba, ale ja się chyba mniej bałam odrzucenia, pytałam wprost, czy my jesteśmy razem, a on: "tak". Ale od początku brakowało bardzo wielu rzeczy, mi bardzo brakowało szczerych rozmów o uczuciach, ale sama wtedy chyba tego dobrze nie umiałam. A, a rozstaliśmy się po miesiącu, z jego wyboru.

Gość bitamina
ehh...czemu to jest takie trudne?Nie zapytam go czy jesteśmy razem, trzeba to zrobić delikatniej. Wiem jedno-wolę to przerwać teraz niż żeby on to przerwał mówiąc mi za jakiś czas ze kogoś poznał...