Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna halina alina

Czy tylko ja mam problemy z pracą

Polecane posty

Gość piękna halina alina

Mam wszystko co jest potrzebne. Jestem młoda, zgrabna, ładna, inteligentna, mądra a nie mogę znaleźć pracy. I co? Oto oferty jakie mogą być. 1. Ochroniarz bez licencji -status studenta lub grupa inwalidzka. Ale co ciekawe tą pracę ukradł mi mój kolega który nie ma grupy ani nie jest studentem a do pracy poszedł bo zapisał się do szkoły policealnej. 2. Sprzątaczka biurowa - tą pracę ukradła mi koleżanka która również nie ma matury a poszła do szkoły policealnej po to tylko żeby dostać tę pracę. Ja nie wiem czy nie pójdę do tych zakładów by donieść na nich że poszli do szkoły tylko dlatego że zależało im na pracy. No i oboje nie zgłosili tego do PUP ponieważ ani szkoła, ani zakład pracy nie płacą im składek. 3. Pracownik biurowy - wymagane średnie lub wyższe ekonomiczne. Moja koleżanka po technikum ekonomicznym poszła tutaj do pracy. I nie wiem czy znowu nie powinnam z tym iść do PIPu. bo były też dziewczyny po studiach. 4.Koleżanka poszła do pracy na produkcję na umowę o dzieło i nie zgłosiła tego do urzędu pracy.Znowu nie wiem czy do PUP tego nie zgłosić. 5.Kolega dostał się do PLAYA również po znajomości. 6.Koleżanka dostała się po technikum farmacji do pracy w aptece co też mnie szokuje a inna dziewczyny dostała pracę w szpitalu na recepcji 7. Zaś mój drugi kolega dostał pracę po znajomości, pracował 12 miesięcy i ze średnim ogólnym bez matury, bez zawodu został tam dyrektorem. Nóź mi się w kieszeni otwiera. Inni mówią mi że skoro matury nie mam to żebym zapisała się do jakiejś szkoły policealnej i poszła do pracy na portierkę lub sprzątaczkę W PUP PROPONUJĄ a. Hotel jako pomoc kuchenna - miesiąc bezpłatnie b. Praca na produkcji - okazuje się że potrzebne są 2 lata doświadczenia c. Praca w sklepie mięsnym bez urzędu pracy mam jeszcze szanse na pracę listonoszki(bo mama mi teraz załatwia) potem mama idzie na emeryturę i ja pójdę na jej stanowisku bo już jest wszystko uzgodnione lub roznoszenie ulotek.

Gość gość
wyjedź za granicę do pracy

Gość gość
Ktoś chce pracować, to pracuje. Każdy może coś znaleźć, pracy jest sporo, w różnych branżach. Jeśli wam zależy, to coś znajdziecie. Macie w pobliżu agencję pracy EuroKadra? Zatrudnienie znajdziecie na pewno - pod tym względem nie ma żadnych problemów.