Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc ubogiej rodzinie

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym pomoc ubogiej rodzinie najlepiej z Podkarpacia tylko nie wiem jak takiej rodziny która potrzebuje pomocy materialnej szukać?

Gość gość
Do mopsu może idź

Gość gość
A czemu z Podkarpacia ?

Gość gość
ma jechac do mopsu na podkarpacie??? Co za debilne porady... poza tym w mopsie nie pomagają. ja bym raczej sie kontaktowala z jakimis parafiami na danym terenie

Gość lunaszka
michał olszański co tydzień pprezentuja biednych ludzi

Gość gość
Ty jesteś debilem! Sam poziom Twojej odpowiedzi jest. Skoro mieszka tam to chyba logiczne gdzie ma iść tepy durniu

Gość gość
nie sadze zeby autorka tam mieszkała,, a mops to pomaga, ale swoim znajomym lub alkoholikom

Gość gość
Nie mieszkam tam. Pochodzę z Podkarpacia tam tez jest chyba najbiedniejszy region w Polsce. Obecnie mieszkam za granica. Chciałam pomoc komuś z Podkarpacia być moze rownież dlatego ze przy okazji pobytu w Pl mogłabym taka rodzine odwiedzić osobiście.

Gość gość
jest taka rodzina pewna, tam jest ich chyba łacznie z rodzicami 6-7osób musisz sie dokladniej podowiadywac szkoda mi jej sam nie mam jak jej wesprzec, nie znam adresu ale wiem gdzie miej wiecej mieszkaja miejscowosc to WOLA ZARCZYCKA moge wytłumaczec który to dom widac z mapy gogle earh jak bedzie ktos zainteresowany pomoca podam informacje a potem na własna reke trzeba by było np zadzwonic na plebanie do ksiedza albo kogos z tej miejscowosci i zapytac o ten dom i adres mieszkaja w domu drewnianym z tego co pamietam 2 dziewczynki 2 chłopaków i kiepsko z kasą

Gość gość
Brawo