Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony zmienił poglądy i nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość gość

Rok temu zaręczyłam się z mężczyzną z którym byłem 6 lat. I on nagle zaczął nalegać na sex. Wcześniej tego nie robiliśmy i ja chcę poczekać do ślubu. Co mam zrobić?

Gość gość
Rok temu zaręczyłam się z mężczyzną z którym byłem 6 lat. I on nagle zaczął nalegać na sex. " ---------------------- jeżeli 6 lat to dla ciebie nagle to ile lat musi minac by bylo powoli, stopniowo? :D

Gość gość
po ślubie ale tylko wtedy jak będę chciała a nie od razu w noc poślubną to dla mnie dziwne że wtedy trzeba

Gość gość
odpusc sobie facetow, daj im zyc wlasnym zyciem i prawami natury:D

Gość gość
ale ja go kocham i on kocha mnie. Zabiega, kupuje różne rzeczy i przecież się zaręczył i chce ślubu

Gość gość
wlasnie, najwazniejsze jest to, ze kupuje:D

Gość gość
nie ale dba o mnie. A teraz chce się tlić całować przy ludziach i powiedział że zostanie u mnie na noc. Byliśmy sami i musiałam spać na kanapie bo przecież nie u mnie w łóżku z nim

Gość gość
25 i taka jestes durna i infantylna? :D:D:D:D:D

Gość gość
szanuje się i mam zasady. Mam koleżankę która bez ślubu mieszka z mężczyzną i chyba przestaną się z nią widywać bo to zgorszenie jest. Ona nawet ślubu nie chce

Gość gość
na pocieszenie daje 1/10 :D

Gość gość
ja muszę coś z tym zrobić. Bo takiej szanującej się dziewczyny wartościowej on nigdzie nie znajdzie teraz nikt nie ma zasad jak ta moja koleżanka

Gość gość
Czemu nie chcesz dać mu d**y? Przecież to nie mydło, nie wymydli się.

Gość gość
bo się szanuje a związek to nie sex. Tylko on zaczął nalegać i mama mówi też że bardzo się zmienił i to na gorsze

Gość gość
Slabe prowo wspolczuje wyobrazni

Gość gość
idź odrabiać lekcje

Gość gość
to nie jest prowo. Tylko moje życie:( I jestem w kropce. Tyle facetów się za mną ogląda pisze do mnie chce się spotkać a ja z nim ciągle. A on mi coś takiego robi.

Gość gość
Seks to dla dwojga kochających się ludzi to nie tylko kontakt fizyczny ale bliskość emocjonalna, okazywanie sobie uczuć, przyjemność i dawanie przyjemności drugiej osobie. Jeśli zamierzasz traktować seks jako przykry obowiązek, jeśli nie uprawianie seksu jest dla ciebie na równi szanowaniem się to zostaw tego chłopaka. Uwolnij go od siebie bo on "udusi" się przy tobie i twoich zasadach moralnych. Będzie się przy tobie męczył. Seks dla dwojga kochający się ludzi to nie coś coś się wydziela ale daje.

Gość gość
ale sex to nie związek moja koleżanka się chwali że ze swoim prawie codziennie jak zwierzęta u nich nie ma miłości. Szanowanie się to właśnie nie k****enie jak wiele dzisiejszych dziewczyn. Jak kocha to się nie będzie ze mną męczył.

Gość gość
Seks jest częścią związku. Jeśli jest dla ciebie seks jest k****eniem się to wiedz, że min. dzięki takiemu k****eniu jesteś na świecie. "Jak kocha to się nie będzie ze mną męczył" - a skąd ta pewność?

Gość gość
bo jak się kocha to się nie męczy z kimś. Po ślubie jak kobieta tego chce i żeby były dzieci to jest to właściwe ale tylko w tych przypadkach

Gość gość
Czyli jeśli będziesz chciała mieć dwoje dzieci to seks będzie tylko dwa razy?

Gość gość
sex jest po to żeby mieć dzieci a nie zachowywać się jak zwierzęta ( moja koleżanka). I jak on kocha to to zrozumie i nie będzie się męczył tylko przyjmie to tak jak jest

Gość gość
Bez wątpienia jest dobrym zawodnikiem że wytrzymał 6 lat pewnie nie całujac nie przytulając sie i nie wpuściłas go do łóżka przecież nie musieliście sie pieprzyc od razu! Napewno ma kogoś na boku bo facet bez seksu nie umie funkcjonować taka jego natura! Pewnie ma dość i ma parcie na ślub żebyś wrescię mu dała hehe

Gość gość
Oczywiście, możesz tak twierdzić. Jeszcze nie poznałaś, że życie wgląda inaczej niż sobie teraz wyobrażasz. Prostu nie znasz życia.

Gość gość
Mój też zmienił. Jesteśmy ateistami. A temu nagle się coś w głowie pokićkało, że chce dzieci chrzcić... Tzn dzieci jeszcze nie ma ale kazałam mu się zastanowić bo ja nigdy na to nie wyrażę zgody na taką hipokryzję. Że przecież nie wierzymy, nie chcemy indoktrynować dzieci od małego, najwyżej same zdecydują. A on "tak ale chrzest to tradycja". Masakra.

Gość gość
nie ma nikogo bo kocha mnie i chce się żenić. Pocałujemy się czasem i przytulamy ale ja to kontroluje żeby się nie wymknęło spod kontroli. Po co mam go wpuszczać do łóżka tam się śpi. Już mu powiedziałam że będziemy mieć osobne po ślubie

Gość gość
Twoim zdaniem seks jest po to aby mieć dzieci tylko i wyłącznie?!! O jeju jakaś Ty ograniczona jest ! Jestem rok po ślubie a uważam że seks jest dla przyjemności a nie dla robienia dzieci, i dzieci mogą poczekać! Biedny ten Twój chłop nie poszaleje sobie w łóżku!

Gość gościówa123456
autorko masz niby 25 lat a piszesz jakbyś miała 15... obawiam się, że jesteś aseksualna skoro tak traktujesz seks (nie jest to normalne traktowanie więc uwierz, że to nie z całym światem jest coś nie tak, że seks uprawiają tylko z Tobą, że uważasz to za coś uwłaczającego...). Powinnaś powiedzieć facetowi jak wg Ciebie wyglądać ma Wasze pożycie seksualne, jeśli to zaakceptuje to super, a jeśli nie to nie masz prawa wymagać od niego nienaturalnego powstrzymywania się (co jest także niekorzystne dla zdrowia), i tak długo wytrzymał (jeśli Cię nie zdradzał), także SZCZEROŚĆ a potem się zastanowicie czy faktycznie idziecie tą samą drogą czy czas się rozstać...