Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony zmienił poglądy i nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość gość
ZARAZILI GOO!!! OJAAA KOBIETO TO TY jestes nienormalna nie oni i nie wiekszosc ludzi, ktorzy chca i uprawiaja sex.

Gość gość
ale on o tym wiedział od początku. Tylko po spotkaniu z koleżanką ( byliśmy u nich na weekend) Coś sobie ubzdurał. Że ja będę się k***ić jak oni. A sex uprawiali nawet jak u nich byliśmy niby się wypierali ale jakoś im nie wierze. Zresztą ona nie chciała spać ze mną w salonie a jak do nich weszłam to tacy wtuleni w siebie...

Gość gość
Skad Twoje przekonanie ,ze sex jest upokarzajacy?

Gość gość
Jakby taka swietojebliwa kolezaneczka siadla i wtulala sie w mojego faceta to by dostala z glowki ! Jestes po prostu zazdrosna zdzira :D

Gość gość
oj autorko marnie widze wasz zwiazek, albo twój facet nie wytrzyma i cie zdradzi przed slubem albo po slubie sie okaze ze kiepsko wam w łózku i wasze małżeństwo szybko sie skonczy. Nie wyobrazam sobie nie uprawiac sexu przed slubem to jakies chore

Gość gość
Kosciól zezwala na sex nie tylko w celach wylacznie prokreacyjnych bo dlatego zostal wlasnie wymyslony kalendarzyk malzenski. Sex to jest okazywanie sobie milosci przez 2 ludzi i nie ma w tym nic nienormalnego.

Gość gość
dokladnie, szmata to ty jestes !! jak mozna usiasc na kolana facetowi ktory ma dziewczyne, i probowac go uwiesc ?? nie masz zadnych zasad moralnych.

Gość gość
ja nie mam o co być zazdrosna. Nie usiadłam bo mnie odepchnął ale chciałam. A mój M wtedy pił piwo i coś tam gadał z koleżanką ona to zobaczyła i podeszła do swojego pocałowała przytuliła i zaczęli się z czegoś śmiać. Nie jestem ździrą myślałam że go uratuje

Gość gość
bo sex jest obrzydliwy. Jak mówię nie usiadłam a chciałam usiąść ale ona to zobaczyła i zakończyła a on wcale nie chciał a ja jestem od niej dużo ładniejsza. Zapatrzony w nią i w sex

Gość gość
Prowokujac faceta zachowujac sie jak zdzira chcialas go uratowac przed uprawieniem sexu. Nie no ty jestesn nienormana albo w ogole nie pojmujesz niczego.

Gość gość
NIE KARMIĆ TROLA!

Gość gość
"ja jestem duzo ladniejsza.." ja pierd... Takie cnotki niewydymki sa wlasnie najgorsze!! niby sex be ,a przed chlopakiem Swojej Kolezanki!! jakby byla okazja to by nogi rozlozyla :( masakra.. :(

Gość gość
Autorko,to ciebie trzeba ratowac !!!Czy ty wogole kiedykolwiek mialas irgazm?Wiesz jakie to uczucie?Powinnas sobie zafundowac dluga palcowke,wiesz taka z masowaniem i szczypaniem sutkow,z jakimis gadzetami albo najlepiej daj swoja cipke do wylizania swojemu facetowi,po dobrej minecie i orgazmue od razu ci sie zachce poskakac na nim.Mozesz mu sie rowniez odwdzieczyc zrobieniem loda,facetow strasznie jara taki nieporadny lodzik w wykonaniu takiej swietej dziewicy jak ty.A moze kolezanka niech cie wezmie na szkolenie i ci pokaze jak sobie zrobic dobrze i na czym polega dobre rzniecie z facetem.Taka ci recepte przepisuje i bedziesz uleczona i wrocisz do swiata zywych a nie swietojebliwych zombie.

Gość gość
Wszyscy wiedza ze to troll i marne prowo ale tacy ludzie naprawde istnieja,o zgrozo,dobrze ze ja swoje dzieciaki wychowuje na otwartych i swiadomych ludzi.

Gość gość
dotykanie się jest nie czyste a to wszystko inne również okropne i uwłaczające czci. Tak jestem od niej ładniejsza i bardziej wartościowa

Gość gość
Daj swojemu facetowi pomasowac twojego guziczka to zmienisz poglady i sama bedziesz chciala wiecej.Nie czysty dziewico pisze sie razem NIECZYSTY jak kazdy inny przymiotnik,szkoda ze tutaj nie kierujesz sie zasadami.....jezyka polskiego,przydaloby sie.

Gość gość
Daj jakies namiary na Twojego chlopaka ,chcialabym usiasc mu na kolana i nawrocic na wlasciwa droge :)

Gość gość
Moj kuplel byl z laska 4lata,nie musze dodac ze o sex ja prosil non stop,chlopak chcial z******c a tu zero.Po zareczynach laska dala mu w koncu d**y i tak sie wkrecila ze w ciagu roku przerobili chyba cala kamasutre pozycje,oral,anal,pissing nie mowiac o tym ze bzykali sie nawet na basenie i windzie w hotelu.Wszystko byloby ok gdyby nie fakt ze lasce odbilo i nie tylko kumpel ja posuwal,wiec autorko,wszystko przed toba,rozkladaj nogi swojemu facetowi i daj mu sie w******c bo masz 25 lat i nie wiesz co to jest dobre j***nko.

Gość gość
Wlasnie daj namiary na tego twojego mena,lubie takich spragnionych,i gwarantuje ze cala nac nie wyjdzie z pomiedzy moich nog,a na koniec zafunduje mu takiego lodzika w polaczeniu z hiszpanem ze zapomni jak mialas na imie,az mi juz mokro na sama mysl o takiej jezdzie....hmmmm

Gość Giaana
Rozumiem Twoje zasady dotyczące seksu przedmalzenskiego, ale po ślubie? Przecież Kościół nie zabrania seksu dla przyjemności małżonków, w Starym Testamencie jest o tym napisane. Opis jest piękny, nawiasem mówiąc:) taka niby jesteś religijna, ale Biblii nie znasz i brak Ci skromnosci i pokory. Za to wyczuwam pycha. Lec z kwiatami do Kościoła, bo to jeden z grzechów głównych!

Gość gość
Po co tu piszecie przeciez autorka lub autor sobie jaja robia;)

Gość gość
na kolanach chciałam usiąść chłopakowi koleżanki ale mnie odepchnął. A po ślubie bo muszę być gotowa a nie że on chce czy że wtedy wypada

Gość gość
nie robię sobie jaj to są moje zasady i moje życie. To on się zmienił i ciągle mówi o sexie od zaręczyn

Gość Giaana
Otwórz sobie i przeczytaj Pieśni nad Piesniami. To najpiękniejszy opis miłości zmislowej jaki kiedykolwiek czytałam. I jest nawet fragment o narzeczonych, który Cię na pewno zainteresuje

Gość gość
Zwazek to kompromis. Nie moze byc tylko tak jak Ty chcesz bo to czysty egoizm. A w ogole to musisz byc mocno zakompleksiona chcesz uwodzic chlopaka swojej kolezanki zeby udowodnic sobie ze niby jestes lepsza ladniejsza. Na nim wrazenia nie zrobilas, uznal Cie za zalosna i dlatego Cie odepchna. I tylko dowiodl tego ze nie jestes lepsza i ladniejsza. Jestes cnotka niewydymka ale pycha chcesz podbudowac swoje ego i rzucasz sie na zejetych gosci.

Gość gość
tu nie chodzi o Biblie bo ją znam ale ja mam SWOJE zasady uważam że moja koleżanka zachowywała się wtedy jak d****a całowali się i przytulali przy nas. Pewnie i sex był a mnie odepchnął ja mu tylko pomóc chciałam żeby zobaczył że można inaczej. Ale nie chciał.

Gość gość
nie mam kompleksów jestem wspaniała i nie chciałam go uwieść. Po prostu oni się zachowywali nie przyzwoicie i chciałam to przerwać. On ją nawet na rękach do sypialni za niósł ona mu do łazienki weszła jak tam coś robił. A jak ją prosiłam żeby zamiast mojego spała ze mną w salonie bo ja z nim nie chce to się nie zgodziła

Gość gość
Jaja se robisz;p Po slubie tez bedzie bez seksu?:P Jaja jak berety.

Gość gość
po ślubie sex będzie tylko wtedy jak JA będę miała na to ochotę a nie jak on. Bo to Ja mam się dobrze czuć. A czemu nie komentujecie zachowania koleżanki i jej faceta?

Gość gość
Hahaha dobre prowo tworzyc. Prawdziwa milosc: "bo to Ja mam dbrze sie czuc nie on" dobre dobre