Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony zmienił poglądy i nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość gość
Bo oni sie zachowywali NORMALNIE jak przystalo na kochajaca sie pare. Nie zyjemy w sredniowieczu. Wiekosc uprawia sex przed slubem. A to Ty zachowujesz sie irracjonalnie jestes cnotka niewydymka a siadasz na kolanach obcego faceta!!! Ja ktora mam zdrowe podejscie do sexu i go uznaje przed slubem w zyciu bym tego nie zrobila. Tak sie zachowuja tylko zdziry.

Gość gość
TO NIE JEST PROWO. On się będzie dobrze czuł będąc ze mną. To oczywiste przecież kochamy się i chcę być jego żoną.

Gość gość
Ja tam tez bym chciala do slubu wytrzymac, ale czy mi sie uda to nie wiem bo potrzeby mam takie, ze hej ze hooo. Nie wyobrazam sobie po slubie rzadko sie kochac, jak najczesciej;) i odpowiadac na potrzeby meza:)

Gość gość
Normalne tak przy ludziach i co z tego że u nich w domu to było złe. A jeszcze okazało się że oni razem się domem zajmują. To nie jest normalne kobieta powinna odpoczywać a facet koło niej skakać a oni to na zmianę robią. Mój M się napatrzył i teraz mu się nie wiadomo co wyobraża

Gość gość
Fajna jestes autorko:)

Gość gość
Dziękuję wiem że jestem fajna:) Tylko nikt tego nie widzi. Ją chciałam nakłonić żeby się za mną wstawiła przecież jak bym temu jej usiadła na kolanach nic by się nie stało. Nawet na wesela chodziłam z kolegami jak się na mojego M obraziłam. Ale ona nic

Gość gość
Masz racje chlopa trzeba owinac wokol palca i niech tanczy jak mu zagramy. Jedyna madra kobieta:) Brawa ;)

Gość gość
Gosc powyzej raczej z Ciebie zakpil a Ty myslisz ze naprawde jestes fajna. O matko.

Gość gość
jestem bardzo mądra to ona jest idiotką i wydaje się jej że jest szczęśliwa ale on ją zostawi to pewne

Gość gość
A jestes madra. Bo Ty rzadzisz:)

Gość gość
No na bank ja zostawi bo on sie w Tobie kocha potajemnie. Matko dziewczyno z jakiej planety Ty sie wywodzisz bo z takim mysleniem to jakbys conajmniej z ksiezyca spadla.

Gość gość
Ma racje mloda. Ustawi sobie faceta przed slubem i bedzie go miala na smyczy - madra kobietka.

Gość gość
może nie mnie ale znajdzie sobie kogoś z zasadami i zostawi bo teraz ma wszystko

Gość gość
Ma racje mloda. Ustawi sobie faceta przed slubem i bedzie go miala na smyczy - madra kobietka. ********************** To jest zludne myslenie. Jej chlop zgupieje od namiaru spermy i cisnienia w spodniach spowodowanego brakiem sexu. Predzej czy pozniej pojdzie albo na d****i albo znajdzie sobie cichodajke. Faceta mozna wlasnie ustawic ale w taki sposb ze daje mu sie duzo sexu a nie odwrotnie.

Gość gość
tak autorko, na pewno facet rzuci dziewczynę z którą jest szczęśliwy i poszuka ździrowatej niewydymki, która uznaje seks tylko dla prokreacji, hahahah. czepiasz się koleżanki a ona jest po prostu normalna! to że ludzie się całują i mieszkając razem korzystają z tej samej łazienki lub śpią w jednej sypialni to jest NORMALNE a to Ty jesteś nie normalna - i nie chodzi o moralnośc, bo widać, że grzeszysz pychą, "porządaniem żony bliźniego swego" (czyli podrywanie faceta koleżanki), jesteś egoistką, facet dla Ciebie jest jak rzecz (seks będzie jak TY będziesz chciała, to on ma się dostosować i dziękować miesiącami, że raczyłaś dać się dotknąć), przykro mi ale nie wróżę Ci szczęśliwego pożycia małżeńskiego...

Gość gość
ja wicią nie mogę uwierzyć że nikt nie krytykuje sposobu życia mojej koleżanki przecież ona jest całkiem głupia i zaślepiona

Gość gość
Ona z nim mieszka i sie seksi?

Gość gość
ale co krytykować? domyślam się, że ma koło 25 lat tak jak Ty. Żyje w związku, śpi z facetem, nie wstydzi się okazywać mu uczuć w postaci przytulenia czy pocałunku - to wg Ciebie nienormalne?

Gość gość
Oj chcialbym pznac Twjeg biedego faceta. Bardzo mi go zal. Straszny zywot go czeka u Twojego boku.

Gość gość
żeby tak przy ludziach. I nie chciała żebym mu usiadła na kolanach a co jej szkodzi. Zresztą on z nią długo szczęśliwy nie będzie

Gość gość
tak mieszka z nim od kilku miesięcy i śpią razem. Za to należy się krytyka

Gość gość
Hmmm glupio robi, ale nie mnie oceniac.

Gość gość
raczej Twój z Tobą nie będzie szczęśliwy... tu taka cnotka niewydymka, zero seksu, osobne łóżka, pocałunki i tulenie BEEEE ale c**a swędzi na faceta koleżanki i pchasz mu się na kolana... zachowujesz się jak totalna ździra... a krytykujesz koleżankę, która jest porządną dziewczyną i przynajmniej ma jednego faceta i nie lgnie do innych....

Gość gość
bardzo głupio oni są ze sobą tylko 3 lata to jest zgroza i woła o pomstę do nieba

Gość gość
bo miłość to nie cielesność po co się całować i tulić ciągle czasem można. Tak ale ona dziewicą nie była jak zaczęła z nim być

Gość gość
Ja jestem zwolenniczka "chcesz zyc jak rodzina to zaloz rodzine" a nie z tym pomieszkasz 2 lata, z nastepnym 3.

Gość gość
eh, autorko, niestety ciągle widać, że to prowo, za bardzo kombinujesz z tymi pomstami do nieba itp...

Gość gość
a czym dla Ciebie jest miłość? dyktowaniem facetowi swoich żądań? cielesność jest częścią miłości, zarezerwowaną dla ukochanej osoby

Gość gość
moja mama tak też mówi. Oni nie chcą jeszcze ślubu a jak tak to tylko cywilny. Idiotyzm. A to ślub kościelny jest gwarancją szczścia

Gość gość
Facet powinien nieustannie zabiegać biegać za tobą i starać się okazywać uczucie przez prezenty i zgadzanie się z tobą. Ona to wszystko inaczej źle robi