Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony zmienił poglądy i nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość gość
Kiedys podsluchalam jedna z rozmow i ten moj cos mowil o przeczyszczaniu rury ,skojarzylam to z naszymi problemami hydraulicznymi w lazience ,ale teraz tak mysle ,ze Oni juz wtedy chcieli go sprowadzic na zla droge :(

Gość gość
nie podszywajcie się:( My razem nie mieszkamy oni rozmawiają o niej i o mnie bo czasem przy mnie odbiera telefon. Ja chcę żeby było jak dawniej kiedy niczego nie chciał

Gość gość
wiem że gadają o nas :( A kiedyś było normalnie niczego ode mnie nie chciał. A teraz się napatrzył. Jak byliśmy z moją siostrą i jej mężem na wakacjach to ja chciałam spać z siostrą ale mnie wyśmiali:(

Gość gość
Bylo mi przykro bo dla mnie to bylo normalne ,ze skoro my nie jestesmy malzenstwem ,a siostra dopiero trzy dni po slubie, to bedziemy spaly razem ,a chlopaki w drugim lozku malzenskim .No ,ale sie nie zgodzili niestety :(

Gość gość
wiadomo, że Cię wyśmiali, i masz rację, należysz do tego 1% i jesteś "wyjątkowa" - taką "wyjątkowość" się leczy. Dam Ci dobrą radę - jeśli na prawdę kochasz tego chłopaka to go zostaw i pozwól ułożyć sobie życie z heteroseksualną i moralną kobietą...

Gość gość
ale on mnie bardzo kocha przecież i to widzę. Wszyscy widzą no i ta koleżanka też chociaż wiem że jej facet się ze mnie śmieje

Gość gość
Dlatego chcialam mu usiasc na kolana zeby puscic cichego baka w zemscie za te jego podsmieh*jki :)

Gość gość
Nie podszywaj się ktoś!!!! Lubie poznawać nowych ludzi jestem towarzyska a on jet miły bardzo

Gość gość
Jestem bardzo towarzyska i na wesela zawsze chodze z roznymi kolegami mojego, po dwoch drinkach( oranzada z mlekiem i czosnkiem=goraco polecam ten koktajl :) zazwyczaj idziemy w postronne miejsce i w zamian za spuszczenie spodni ja pokazuje moje cacuszka :) ,ale bez dotykania bo to niemoralne jest :)

Gość gość
To są moi koledzy a ja nie pije bo nie lubię. I tylko tańczymy śmiejemy się i spędzamy dobrze czas

Gość gość
mamy spędzić z nimi ten weekend ale nie wiem czy chcę bo może być jeszcze gorzej

Gość gość
wyprosiłam od koleżanki żeby się normalnie zachowywała jak będziemy

Gość gość
Mysle ,ze moze byc gorzej bo podsluchalam(to jedno z mych ulubionych zajec) ,ze chca przyprowadzic jakas ich kolezanke ,no i stwierdzili ,ze skoro ja nie chce spac z moim to moze Ona sie zgodzi :(

Gość gość
czemu się podszywasz? Co ja ci zrobiłam? Po prostu chcę żeby było między nami jak było wcześniej a nie tylko on o koleżance mojej mówi a oni się k****ą ciągle i mój też tak chce

Gość gość
Durna dziewczyno,poszukaj sobie jakiegos durnego faceta ktory jest rowniez w tym 1% i z glowy,bedziecie sobie tak cudnie zyli w tym wymyslonym,chorym urojeniu do konca swych dni,bo narazie to masz do wszystkich pretensje ze zyja a oni wszyscy maja cie za wariatke i maja cie za posmiewisko,niezle jaja,ty jestes stworzona zeby zawisnac jako ozdoba na choince a nie do zwiazku,malzenstwa czy partnerstwa.Facet ma o ciebie dbac,huhac na ciebie,dmuchac i jeszcze ci uslugiwac a w zamian dostanie namiastke seksu ja cie raz na rok piczka zaswedzi?Jego nieszczescie ze sie w tobie zakochal pewnie teraz zaluje,ale zycie z toba po slubie mu szybko zweryfikuje ta milosc do ciebie,i nie pocieszaj sie i nie badz taka pewna siebie bo moim zdaniem to on juz dawno h**a umoczyl w innej cipce,kiedys ci szczeka opadnie jak sie dowiesz,ha ha chialabym widziec twoja mine wtedy,o ty piekna,najladniejsza,Buhaha

Gość gość
Hahahahaha hahahahaha kuuuwa nie wierze ze takie debilki istnieja:D do zakonu won tam Cie nie beda bzykac...chociaz I tego Pewna nie jestem hahahahaha cnotka-idiotka

Gość gość
Czemu tak piszesz? Zero zrozumienia :( On mnie kocha i nogdy by czegos takiego nie zrobil , juz pisalam ,ze ta kolezanka jest brzydka i dodatkowo k***i sie ze swoim chlopakiem ,no jak tak mozna ,ona mu maci w glowie po prostu :( do tego jakise glupie podszywy :( Nudzi sie Wam?

Gość gość
czemu wam się wydaje że w związku najważniejszy jest sex? A co z szacunkiem i byciem razem? A tak facet jest od tego żeby dbać o kobietę i ją uwielbiać. A on mnie nie zdradzi jestem młoda śliczna i takiej wspaniałej dziewczyny nie znajdzie koledzy mu zazdroszczą

Gość gość
A najbardziej zazdroszcza mu tego ,ze nie daje mu cnoty odkad jestesmy razem ,tak ,tak sama podsluchalam jak gadal z jednym kumplem przez tel :)

Gość gość
zazdroszczą bo jestem śliczna i to widać

Gość gość
niedosc ze glupie dziewczcze to jeszcze szpicel

Gość gość
można się ze mną wszędzie pokazać i jestem mądra do pogadania i wesoła

Gość gość
no nie to naprawde jest chore

Gość gość
Do tego jak wypije koktajl (oranzada+mleko+czosnek ) to wtedy tak sie rozluzniam ,ze siadam kazdemu na kolankach i wykonuje ruchy okrezne ,koledzy zawsze lubia kiedy to robie i mowia ,ze super ze mnie dziewczyna taka ulozona i radosna :)

Gość gość
daj jemu przeczytac ten topik i zglowy chlopak napewno Cie zostawi

Gość gość
on o wszystkim wie i widzi zdjęcia jak dodaje z kolegami

Gość gość
oczywiscie prawie wszystkie ;)