Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony zmienił poglądy i nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość gość
co w tym śmiesznego?

Gość gość
to nie jest śmieszne a tragiczne nikt mnie nie rozumie i jeszcze koleżankę tracę bez powodu

Gość gość
7 stron monologue "goscia" :classic_cool:

Gość gość
Naprawde nie rozumiem czemu sie smiejecie ze mnie ?Jakbyscie mnie zobaczyli na zywca to by Wam kopary pospadaly ,nie dosc ,ze inteligentna z zasadami to do tego sliczna niczym wiosenny poranek,no nie liczac dwoch wybitych jedynek ..no ale nikt nie jest idealny :)

Gość gość
bo nikt nie chce mi pomóc:( ja chcę odzyskać go takiego jakim był nic nie chciał nie gadał o sexie i nie ciągnął mnie do tej koleżanki na weekendy:(

Gość gość
gość z 16.28 Po co się podszywasz?! Ja mam i tak problem z tym. A jeśli chodzi o to jak wyglądam to ślicznie i wszyscy to widzą oglądają się za mną zaczepiają na ulicy i ciągle proszą o nr telefonów

Gość gość
tak,tak bo ja mam dwa tel,jeden od Mojego wycyckalam na urodziny ,a drugi od tego kolegi co bylam z nim na weselu :)

Gość gość
No ale jestem w koncu tego warta sliczna i mniamniusna tylko na mnie patrzec i bron Bosze dotykac..

Gość gość
ty podszywaczu a może coś mądrego powiesz?! Może doradzisz? A tak dostają różne prezenty od mojego ale i też od kolegów. Tylko facet koleżanki tej jak byliśmy w galerii w 4 to nic mi nie kupił tylko jej

Gość gość
Nie wiem jak on mogl ,podejrzewam ,ze jest ukrytym gejem bo jeszcze zaden chlopak nie oparl sie mej urodzie ,jestem przyzwyczajona do adoracji ze strony mezczyzn ,nawet jedna lesbijka zapytala raz czy moze dotknac mej muszelki :)

Gość gość
bo mój już kasy nie maił ale jej miał i była taka śliczna bluzeczka i bardzo ją chciałam ale sknera nie kupił za to swojej dziewczynie buty zafundował. To chamskie było bo ja też coś chciałam

Gość gość
zwykle się nie opierają ale on ma sex codziennie więc mnie nie chce

Gość gość
przyznaj sie ze masz ochote na chlopaka kolezanki i o to w tym wszystkim chodzi

Gość gość
nie on jest miły ale mi się nie podoba. Ale jak jakaś koleżanka ma chłopaka ten zawsze mi coś kupuje a on powiedział że ładna bluzka ale mi jej nie kupił. A ona chciała buty i ma. Chamstwo byliśmy przecież w 4 osoby czemu tylko jedna miała coś mieć?

Gość gość
Nie moge wciaz tego zrozumiec nie dosc ,ze zachowuja sie wulgarnie przy mnie pokazujac swoje uczucia to do tego On nie kupuje mi prezentow,to jest dopiero bezczelnosc!! Nawet bezdomny Zdzichu spod kiosku z piwem dawal mi cukierki za to ,ze sciagnelam majtki i pokazalam mu moja wlochata ,a ten nic nawet jak mu chcialam na kolana siasc za darmo :(

Gość gość
tak zrozumieć nie mogę że nic mi nie kupił. Ale podszywaczu nikt nie widział mnie na go !!!!!

Gość gość
Nikt nie widzial mnie na go ,nawet ja sama bo..bo..bo.. no dobra przyznam sie Wam przy wzroscie 150 waze 150 kilo i w lustrze jak sie przegladam to widze tylko polowe :(

Gość gość
podszywacz idiota sam sobie załóż taki temat jak cię to bawi. Chcesz moje zdjęcie?

Gość gość
zresztą podszywaczu najpierw doradź coś mądrego

Gość gość
spieprzaj podszywaczu!!!!!!!

Gość gość
No juz mnie tak zdenerwowales teraz ,ze sie cala spocilam Ty Gnoju jak smiesz pokazywac zdjecia bez wczesniej kupionego dla mnie prezentu?

Gość gość
Naprawde masz nadzieje ze twoja uroda przycmi twoja glupote i twoje samouwielbienie?Nie ma szans,jestes krolowa glupoty na kafe.buhaha,oto wyjasnienie dlaczego wszyscy sie z ciebie smieja,kopary nam opadly tak,bo nikt nie przypuszczal ze takie debilki chodza po tej ziemi.