Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co teraz

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Jestem osobą po 30, ale wyglądam znacznie młodziej. W zeszłym roku zapisałam się do szkoły policealnej, poza mną wszyscy tam byli młodsi. Z różnych powodów nie przyznałam się do wieku... Poznałam tam faceta (on 28 lat, ja 34). Myślałam, że nic z tego nie będzie, potraktowałam go niezobowiązująco... jednak on się zakochał. Ja też. Tyle, że ten związek zbudowany jest na kłamstwie. On myśli, że ja mam 24 lata, podczas, gdy mam 34...

Gość gość
Nie wiem teraz, czy "wyjść z tego z twarzą" i zostawić go pod jakimś pretekstem, czy jednak przyznać się do wieku, licząc, że nie będzie on wielką przeszkodą...?

Gość gość
buhahahaha nie spotkalem sie jeszcze z wpisen na kafe.pl by ktoras niewiasta napisala ze wyglada na swoj wiek lub starzej:S

Gość tinnitus woman
ja mam 40 a wyglądam na 15- nie chwaląc się ;>

Gość gość
Ja naprawdę wyglądam młodo. Jestem bardzo szczupła, mam długie włosy i ani jednej zmarszczki (nigdy nie paliłam, nie upijałam się, nie byłam na solarium). Może nie na 24 lata, ale na pewno nie na 34... Zresztą od początku tak wyszło, że wszyscy założyli, że jestem świeżo po studiach a ja nie wyprowadzałam nikogo z błędu. I tak zostało...

Gość gość
U mnie na magisterce byla kobieta 40letnia. Kazdy myslal, ze ma max 28 lat, haha. Latala na piwo z nami, sciagala, gadala o glupotach. ;)