Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutasek 26

Jest mi zle pogada ktos

Polecane posty

Gość Smutasek 26

Ten rok jest dla naszej rodziny strasznie zły, wszystko się sypie... Mojego brata zostawiła dziewczyna po 6 latach bycia razem, niedługo potem dowiedział się że choruje na raka, obecnie jest w trakcie chemioterapi, początkiem roku zmarł mój dziadek, babcia też choruje na raka. Ja straciłam pracę, ponadto dowiedziałam się że też poważnie choruje, grozi mi utrata wzroku obecnie nadal mnie diagnozują, chciałam mieć dziecko w tym roku marzyłam o tym a lekarz zabrania mi zajść w ciążę do czasu aż mnie zdiagnozują. Pozatym też jestem po chorobie nowotworowej. Mama załamała się i przechodzi depresję, bardzo przeżywa chorobę mojego brata. W tamtym roku mojemu drugiemu dziadkowi amputowali obie nogi. Ja też się bardzo przejmuje moją chorobą a nie mam z kim o tym porozmawiać nie chcę dobijać mamy, udaję silną i że się tym wogóle nie przejmuje ale tak wcale nie jest, jest mi źle i martwię się że zostanę kaleką, że będzie trzeba koło mnie robić. Mam nadzieję że ta sytuacja się poprawi.

Gość gość
Wyrazy współczucia. Nam też się wszystko ostatnio na łeb zwala, choroby, brak pracy i tym podobne. Czasami ma się po prostu dość, rozumiem to.

Gość gość
:)glowa do gory wszytsko sie ulozy 555 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4